Grāmatas “Mums visiem vajadzētu būt miljonāriem” autore dalās 5 soļos, kā izveidot savu miljons eiro sistēmu

3. Izpētiet dibināšanu un atveriet biznesa bankas kontu

Vienmēr esmu dzirdējis šo citātu: “Tu reti kļūsi bagāts, strādājot kādam citam.”

Lai gan tai nav jābūt patiesībai, lielākā daļa miljonāru ir pašnodarbinātie, tostarp Rodžersa.

Pirmais solis ceļā uz sava biznesa uzsākšanu ir izpētīt uzņēmējdarbības vienību un to, kāds bizness būtu jums piemērots. Lielisks veids, kā to izdarīt, ir sāncensības uzsākšana. Es vienmēr saku, ka ikvienam ir jācenšas iegūt vairākas ienākumu plūsmas. Ar dibināšanas un uzņēmējdarbības ienākumiem jūs varat atvērt bezmaksas uzņēmuma norēķinu kontu. Nekas nelīdzinās jaunam uzņēmuma bankas kontam, kas motivētu jūs attīstīt savu biznesu.

4. Vediet grāmatvedību un pārbaudiet savas finanses katru dienu

Izveidojiet ieradumu katru rītu pārbaudīt savu bankas kontu atlikumus un pēdējos darījumus. Ikdienas reģistrācija ir svarīga, lai pamanītu iespējamās problēmas, pirms tās rodas, un redzētu savus tēriņus un ienākumus melnā un baltā krāsā. Šo modeļu atpazīšana sniegs idejas, kā uzlabot naudas pārvaldību.

Lasi arī: 4 pazīmes, ka tavā dzīvē ir parādījies cilvēks, ko ar tevi saista karma

Lasi arī: Kā pašam izveidot bagātības un labklājības mandalu: vienkārša instrukcija

Apsveriet iespēju izmantot budžeta plānošanas lietotni , piemēram, Mint personīgajām finansēm, un grāmatvedības programmatūru, piemēram, QuickBooks savam mazajam uzņēmumam. Iespējams, pat vēlēsities nolīgt profesionālu speciālistu, kas palīdzēs sekot līdzi jūsu finansēm, it īpaši, ja vadāt mazu uzņēmumu.

5. Katru nedēļu dodieties uz “Naudas baznīcu”.

Neuztraucieties, jūs varat piedalīties pidžamā.

“Naudas baznīca” ir laiks, kas katru nedēļu tiek veltīts, lai apsēstos ar savām finansēm. Pārskatiet savus kontus un jaunākos finanšu pārskatus. Pierakstiet un iezīmējiet visus modeļus, ko pamanāt pēc skaitļu apskatīšanas.

Arī veltiet šo laiku, lai izslēgtu jebkādus ierobežojošos uzskatus. Pastāstiet sev, ka jums ir labi ar naudu, jūs redzat progresu savu finanšu mērķu sasniegšanā, visi parādi nav slikti un jūsu kredītvēsture uzlabojas. Pēc tam izdomājiet jaunas naudas ģenerēšanas idejas, citus veidus, kā ietaupīt naudu un noteikt nākotnes finanšu mērķus.

Ikviena interesēs ir gūt labumu no naudas. Jo vairāk naudas jums ir kopā ar labām naudas pārvaldības prasmēm, jo ​​vairāk iespēju un iespēju jums un jūsu dzīvei.

Leave a Comment