Gribi būt veiksmīgs? Tad pirms gulētiešanas jāsāk darīt ŠĪS lietas!

 

Viņi lasa

Nav tā, ka šī būtu primārā lieta, ko darīt pirms iešanas gulēt, bet daudz veiksmīgu cilvēku uzskata, ka jebkādu lasāmu avotu studēšana pirms gulētiešanas palīdz attīstīt radošumu un kaislību pret dzīvi.

Un nav īsti svarīgi, kāda ir šī lasītā literatūra – kamēr daži apmeklē savas mīļākās interneta lapas, lai izlasītu par visiem jaunumiem un smeltos idejas, citi nododas zinātniskās fantastikas novelei vai kādai filozofiskai grāmatai.

Viņi sastāda darāmo lietu sarakstu

gif2

Svarīgi pirms gulētiešanas ir atbrīvot un iztīrīt prātu. Bieži vien laiks pirms gulētiešanas tiek izmantots, lai tiktu pierakstītas visas lietas, kas ir palikušas neizdarītas – un tiek sastādīts grafiks, kad plānoto izpildīt. Šādi tiek sakārtotas domas, un, ieguļoties gultā, nebūs jādomā par to, kas ir palicis pusratā.

Viņi pavada laiku ar ģimeni

Mihails Vudvards, psihologs un grāmatas The YOU Plan autors, saka, ka ir ļoti svarīgi veltīt laiku tam, lai aprunātos ar partneri, parunātu ar bērniem vai paspēlētos ar suni.

Vieglas, mierīgas sarunas par to, kā ir veicies šajā dienā, kādi, iespējams, ir plāni brīvdienām, palīdzēs nomierināties un sagatavoties patīkamam miegam.

Lasi vēl: Veiksmīgas ikdienas atslēga- nedarāmo lietu saraksts

Viņi meditē

tumblr_n6m0p59dhl1rexx6oo1_500

Noteikti daudz ir dzirdēts par to, ka meditācija atbrīvo prātu un palīdz atrast dzīves līdzsvaru, tomēr neviens šim apgalvojumam nevarēs piekrist, ja pats to nepamēģinās. Saņemies vienreiz un velti tam laiku – kad piedzīvosi efektu, ko sniedz meditācija, vairs nekad negribēsi pārtraukt. Un pirms gulētiešanas par šādu nodarbi nevar būt nekas labāks.

Viņi “atvienojas” no darba

Veiksmīgi cilvēki pirms gulētiešanas noteikti nestrādā. Viņi nepārbauda e-pastus, neplāno tikšanās un neraksta prezentācijas.

Pievēršanās darbam pirms gulētiešanas ir pēdējais, kas tev būtu jādara – tas tikai lieki noslogos prātu. Par darbu ir jādomā savā darba laikā, bet pēc tam par to ir jāaizmirst.

Viņi iztēlojas rītdienas panākumus

Daži veiksmīgi cilvēki īsi pirms gulētiešanas iztēlojas panākumus, kuri būs gaidāmi, piemēram, jaunajam projektam. Viņi saprot, ka domām ir ļoti liels spēks – tās noskaņo uz to, kas patiešām dzīvē notiks. Ja domāsi pozitīvi un iztēlosies, kā tu sasniedz to, ko tu vēlies, pastāvēs daudz lielāka iespējamība, ka tas arī izdosies.

Avots: levo.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Jauns auto, neskatoties uz valdības uzliktajiem nodokļiem. Sava māja bez hipotēkas. Ceļojumi. Hobijs. Satikt savu īsto arī var tad, kad esi tu pati, nevis ar ikdienas rūpju grumbu pierē. Bērni prestižās skolās.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes. Nāc caur šo manu saiti un saņem vienu biļeti bez maksas.
    Starp citu – katra no janvāra līdz martam iegādātajām loterijas biļetēm piedalās loterijā, kuras balvu fondā ir 3 Apple portatīvie datori un pat BMW X6! (saskaņā ar Latvijas jaunpieņemtajiem likumiem, reģistrējot auto Latvijā pat nebūs jāmaksā reģistrācijas maksa)
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.
    Uzsāc gadu, satiekot savu veiksmi!

Leave a Comment