Grīda spīdēs tīra vairākas dienas: neliels triks, par kuru zina tikai daži cilvēki

Kā ātri notīrīt grīdu līdz perfektam spīdumam: pieredzējušu saimnieču padomi.

Lai katru dienu nebūtu jāmazgā grīda, gudras saimnieces izgudroja veidu, kas šo problēmu atrisinās reizi par visām reizēm. Tikai viens neliels triks, un jūsu grīda spīdēs tīra vairākas dienas. Un ietaupīto laiku varēsiet veltīt sev patīkamākām lietām. Mēs jums pastāstīsim, kā ātri un bez piepūles notīrīt grīdu, lai tā pēc iespējas ilgāk paliktu tīra.

Ar ko notīrīt grīdu līdz perfektam spīdumam

Pieredzējušas saimnieces iesaka grīdas tīrīšanas līdzekli pagatavot pašu rokām. Ja to mazgāsiet šādā veidā, tā saglabāsies tīra vairākas dienas. Turklāt šis maisījums nodrošinās dezinfekciju un patīkamu aromātu.

Lai pagatavotu mazgāšanas līdzekli, ir nepieciešams ņemt šādas sastāvdaļas:

2 ēdamkarotes balinātāja;

1 ēdamkarote etiķa;

2-3 ēdamkarotes grīdas tīrīšanas līdzekļa;

5 litri ūdens.

Visas sastāvdaļas sajauc ūdenī un mazgā grīdu, kas pēc šādas mazgāšanas spīdēs vairākas dienas. Turklāt maisījumā esošais balinātājs dezinficēs grīdu, bet etiķis piešķirs tai spīdumu un radīs papildu aizsardzību pret baktērijām.

Lasi vēl: Nosauktas galvenās tūrisma tendences 2024. gadam: ir daži pārsteigumi

Ar kādu slotu labāk tīrīt grīdu, lai uz tās nebūtu švīku

Ja jūs pareizi notīrīsiet grīdu, jums nevajadzēs atgriezties pie šī darba katru dienu. Galu galā, tīrīšana var atstāt netīrumus tikai tāpēc, ka jums ir nepareizs aprīkojums.

Profesionāli tīrīšanas speciālisti iesaka izmantot mazgāšanas slotu ar mikrošķiedras drānu. Tā kā šāda drāna nodrošina maksimālu tīrīšanu un neatstāj svītras. Mazgājot grīdu, varat to darīt ar apļveida kustībām, lai mazgāšanas līdzeklis tiktu uzklāts vienmērīgi.

Speciālisti neiesaka izmantot slotu ar sūkli, jo, izmantojot šādu materiālu, netīrumus var vēl vairāk izkliedēt, nevis izmazgāt.

 

 

Leave a Comment