Grūti izprotami japāņu izgudrojumi, kas liks tev jautāt – kāpēc?

Tievākai sejai!

1

Šis sejas tievinātājs izskatās pēc kaut kā tāda, kas varētu parādīties šausmu filmās. Tomēr ražotāji sola, ka šī ierīce seju var padarīt tievāku – tā trenē sejas muskuļus, kurus ikdienā vajadzētu trenēt biežāk. Jānēsā tikai 3 minūtes dienā. Izskatās jau ļoti smieklīgi.

Šķībākiem zobiem!

2

Ja tu jau esi piedzimis ar šķībiem zobiem, diezin vai tu sapratīsi, kā cilvēki var vēlēties savus taisnos zobus speciāli padarīt šķībus. Tomēr Kirstenas Danstas izskats Japānā laikam ir ļoti pieprasīts. 

Hello Kitty kontaktlēcas

3

Jā, šis kaķītis ir bijis ļoti populārs, bet Japānā laikam ir vēl joprojām. Japānā šis kaķis tiek uzskatīts par ļoti mīļu, tādēļ ir izgudrotas arī kontaklēcas, kurās ir vairāki šādi kaķēni. 

F izmēra cepumi

4

Ražotāji apgalvo, ka divu šādu cepumu apēšana dienas laikā manāmi palielinās tavu krūšu izmēru. Katrā cepumā esot 50 mg Pueraria Mirifica, augu ekstrakts no Taizemes, kas satur molekulas, kas esot līdzīgas estrogēnam Miroestrolam. Jā, noteikti. 

Gliemežu krēms

5

Dabīgs, dziedinošs krēms, kas gatavots no Dienvidāfrikas dārza gliemeža sekrēta. Krēms palēlinot novecošanas procesu. Tas tiek ieteikts pret plankumiem, pinnēm, porām un grumbām. 

Avots: www.mirror.co.uk

Leave a Comment