Gudrs Aleksandras Mariņinas padoms visiem tiem, kuri ir noguruši no neveiksmēm savā dzīvē

Visi cilvēki dalās divās kategorijās.

Vieni, ja ir neapmierināti ar savu dzīvi, mokās, nevar gulēt un tikai domā: “Vajag kaut ko darīt”. Viņi nepacietīgi grib atbrīvoties no nepatīkamām problēmām un nepatikšanām, lai atkal varētu baudīt mieru un stabilitāti.

Otra kategorija domā šādi: “vajag nogaidīt”. Emociju pavadā var pieņemt nepareizu lēmumu un iegūt tikai vēl vairāk problēmas.Vajag savest savas jūtas un domas kārtībā, bet tad – varbūt vispār viss noskaidrosies pats no sevis.

Jums var šķist, ka tās ir amerikāņu un austrumu pieejas dzīvei, aktivitāte pret gaidīšanu. Bet tā tas nav. Tas ir atkarīgs no cilvēka temperamenta un viņa rakstura.

Lasi arī: Pāvels Globa nosaucis 5 zodiaka zīmes, kuru dzīves kardināli mainīsies šajā rudenī

Nav universāla padoma, kā no saviem pleciem nomest problēmu smagumu. Psihologi, tieši pretēji, piedāvā nepaslēpt savu galvu smiltīs kā to dara strausi, bet nopietni tikt skaidrībā, kāpēc šāda situācijas radusies tavā dzīvē. Kā tu to pieļāvi. Un kāpēc tu uzskata, ka pašreizējais stāvoklis ir neizturams.

Cilvēki čīkt un sūdzas, ka dzīve pret viņiem nav godīga.

Bet, ja paskatās, atlaišana no darba vai šķiršanās no mīļotā vīrieša nav tik biedējoši, kā varētu šķist. Nepatīkami, bet ne katastrofāli.

“Es dusmojos uz radītāju, ka man nav zābaku, līdz es satiku drosminieku, kuram nebija kāju” – Omars Haijāms

Reiz mani atlaida no darba un es nedēļu gulēju dīvānā, skatoties tukšā sienā. Pēc tam es saņēmu sevi rokās un atradu vietu, kur maksā divas reizes vairāk. Un kolektīvs bija patīkams.

No manas draudzenes aizgāja vīrs, bet gadu vēlāk viņa satika savu liktenīgo vīrieti un tagad kopā ar viņu audzina trīs bērnus.

Aktieris Sergejs Garmašs reiz intervijā stāstīja, ka pat neveiksmēs nepieciešams meklēt priekšrocību. Nu pameta vīra – priecājies, ka nebiji stāvoklī, kad viņš tevi pameta.

Neslikts piegājiens. Strādā!

Ja tev dzīvē regulāri gadās melnās joslas, vai tas gadījumā nenozīmē, ka drīz nāks tikai baltās joslas? Dzīve ir visnotaļ neloģiska un neizprotama.

Tajā pašā laikā mums pašiem arī nepieciešams aizdomāties par to, kā mēs dzīvojam, ar kādiem cilvēkiem komunicējam, un uz kādu darbu ejam – tas viss ir mūsu pašu izvēļu sekas, nevis likteņa sazvērestība pret mūsu pieticīgo personu.

Es atradu internetā krievu rakstnieces Aleksandras Mariņinas citātu, kurš palīdzēs tiem, kuri ir noguruši no dzīves problēmām un uzskata sevi par neveiksminieku.

Lasi arī: 5 dzīves mācības, kuras atkārtojas: ko tās mēģina mums pateikt

Cilvēki, tā tas nav! Saglabājiet savu pašnovērtējumu. Mēģiniet paskatīties uz notiekošo no cita leņķa.

Ieklausieties šīs gudrās sievietes vārdos un arī paši savā intuīcijā:

“… Nekas dzīvē nenotiek nejauši. Tikai no pirmā acu uzmetiena šķiet, ka viss notiek kā Brauna kustībā. Patiesībā it visā, katrā divu daļiņu sadursmē, ir kāda slepena nozīme, kas pirmajā brīdī var būt nesaprotama, bet kas noteikti parādīsies vēlāk.”

COMMENTS

Leave a Comment