Guļamistaba saskaņā ar jūsu dzimšanas datumu

Lauva

Lauvai ir svarīgi izveidot guļamistabu ar rozīnīti. Zvaigžņu speciālisti viņiem iesaka visu savu dvēseli likt komforta un pareizas, piemērotas atmosfēras radīšanai. Lieliska iespēja ir autora dizains ar neparastiem elementiem. Pārmērībām Lauvas guļamistabā nekādā gadījumā nevajadzētu būt.

Jaunava

Jaunavas ir ideāli piemērotas minimālisma stilam guļamistabas dizainā. Ap viņiem nedrīkst būt nekā lieka. Pats galvenais, ka istabā valda kārtība un lietas nav izkaisītas. Viss pārpalikums no guļamistabas jāpārvieto uz citām telpām. Tāpat neēdiet guļamistabā.

Svari

Svari ir vienlīdzīgi cilvēki. Guļamistabā uz sienas var uzzīmēt Iņ un Jaņ zīmi. Ir lietderīgi izmantot mēbeles, kas izgatavotas no dabīgiem materiāliem. Ir svarīgi izmantot pēc iespējas mazāk plastmasas, jo tā ir nedzīva un tai nav pozitīvas enerģijas. Lielisks variants ir koka un metāla harmonija.

Skorpions

Skorpioni nav izvēlīgi attiecībā uz guļamistabas dizainu. Zvaigžņu speciālisti, pirmkārt, iesaka viņiem visu aprīkot pēc iespējas intuitīvāk. Šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti labi attīstīta sestā maņa, kas jāizmanto, veidojot pareizo vidi ne tikai guļamistabai, bet arī jebkurai citai istabai.

Strēlnieks

Strēlniekus velk pasaules zināšanas, tāpēc guļamistabā ir atļautas gleznas ar dabu, kā arī fotogrāfijas no ceļojumiem. Strēlnieks var izmantot absolūti jebkuru krāsu pēc saviem ieskatiem. Ir svarīgi izveidot interjeru, kas jūs iedvesmos.

Mežāzis

Mežāžiem nepieciešams silts interjers ar koku, kā arī silti brūni toņi. Šie cilvēki dienas laikā tērē daudz enerģijas, tāpēc viņiem jārada visērtākā vide, kurā viņi var visātrāk iemigt.

Lasi arī: 5 galvenie iemesli, kāpēc jūsu dzīve nemainās uz labo pusi

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem patīk gulēt guļamistabā, taču viņi arī vienkārši pavada lielāko daļu sava laika. Šī iemesla dēļ zvaigžņu speciālisti iesaka šajā telpā droši izvietot dažādas ērtības, piemēram, televizoru un datora galdu. Varat arī izmantot spilgtu apgaismojumu, jo Ūdensvīri slikti panes tumsu. Viņa viņus dzen izmisumā.

Zivis

Zivīm patīk guļamistabu padarīt pēc iespējas skaistāku. Viņiem ir svarīgi, lai šajā telpā būtu kaut kas, kas viņus iedvesmo, lai tur varētu izvietot dažādas gleznas, sava personīgā darba rezultātus. Protams, labākās krāsas pareizā interjera veidošanai būs zila, gaiši zila, tirkīza un violeta.

Leave a Comment