Horoskops nedēļai: 2.-8.aprīlis: sagaidāma pozitīva ietekme

Aprīļa pirmā nedēļa sola panākumus daudzām Zodiaka zīmēm. Astrologi iesaka izmantot pozitīvo zvaigžņu un planētu enerģiju, lai pabeigtu darbus un piepildītu vēlmes.

Pavasaris jau rit pilnā sparā, pat ja laika apstākļi neapmierina ar siltumu un komfortu. Aprīļa pirmajā nedēļā zodiaka apļa pārstāvji varēs paveikt daudzus uzdevumus, pateicoties debesu ķermeņa pozitīvajai ietekmei. Laikā no 2. līdz 8. aprīlim daudzas planētas ieņems spēcīgu pozīciju, kas pozitīvi ietekmēs noskaņojumu un vēlēšanos panākt panākumus.

Auns

Jūsu zīmju pārstāvjiem nekavējoties palīdzēs divi patroni. Saules un Marsa stiprās pozīcijas burtiski pacels tevi uz veiksmes viļņa. Pateicoties to pozitīvajai ietekmei, jūs varēsiet izturēt jebkādas grūtības un problēmas. Saules enerģija būs drosme, un Marss palīdzēs izslēgt pārsteidzīgus lēmumus. Tomēr, Aunam ir jābūt gatavam uzbrukt nelabvēlīgajiem, kuri apskauž jūsu sasniegumus.

Astrologi iesaka Auniem pievērst uzmanību radiniekiem. Risinot aktīvus jautājumus, jūs varat aizmirst, ka jūsu atbalsts ir nepieciešams tuviniekiem. Dodiet viņiem iespējamu palīdzību un parādiet, cik viņi ir svarīgi. Tas palīdzēs jums tuvināties un uzmundrināt.

Lasīt arī: Fen Šui: mājdzīvnieku ietekme uz jūsu mājokļa enerģiju

Vērsis

Venera palīdzēs pārstāvjiem no jūsu zvaigznāja šonedēļ. Tās pozitīvā enerģija dos spēku, lai cīnītos pret sliktu noskaņojumu un stresu. Patrona pozitīvā ietekme palīdzēs jums atbrīvoties no kautrības, un jūs varēsiet sasniegt savus mērķus daudz ātrāk.

Ir vērts baidīties Marsa, jūsu antagonista, stipro pozīciju. Viņa ietekme var negatīvi ietekmēt svarīgu lietu norisi. Astrologi iesaka atteikties no pārsteidzīgiem lēmumiem, kas var novest pie strupceļa. Saglabāt iekšējo harmoniju, lai izslēgtu neveiksmi uzņēmējdarbībā un personīgajā dzīvē.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment