Fen Šui: mājdzīvnieku ietekme uz jūsu mājokļa enerģiju

Mūsdienu pasaulē gandrīz ikvienam ir mājdzīvnieks. Saskaņā ar Fen Šui teikto, ne katram mājdzīvniekam ir labvēlīga ietekme uz jūsu mājas enerģiju. Tomēr daudzi dzīvnieki var ne tikai radīt prieku mājsaimniecības locekļiem, bet arī uzlabot dzīvokļa enerģijas fonu.

Katrs dzīvnieks ir unikāls dabā un enerģijā. Pat pieskaroties tie dod prieku un prātu. Daudzi domā, ka nav iespējams sazināties ar mājdzīvniekiem, bet tas tā nav. Mājas mājdzīvnieki izjūt savu pieredzi un vienmēr zina, ko mēs gribam.

Lasīt arī: Kaķis – talismans: izvēlieties to pēc savas horoskopa zīmes

Fen Šui māksla māca cilvēkiem rūpēties par sava dzīvokļa enerģiju. Saskaņā ar šo mācību, pat mājdzīvnieki var ietekmēt mūsu mājas enerģiju. Mūsu senči mājdzīvniekus izmantoja noteiktos nolūkos un galvenokārt balstījās uz intuīciju. Tagad mīļdzīvnieki palīdz mums atbrīvoties no vientulības. Mēs pieķeramies tiem kā cilvēkiem, un katru dienu mēs viņiem dodam savu mīlestību un rūpes. Varbūt, un viņi mums ir ne mazāk labvēlīgi. Jūs šobrīd varat uzzināt par to.

Kā mājdzīvnieki ietekmē enerģiju mājās?

Dzīvnieki ne tikai dod mums pozitīvas emocijas un uzlabo mūsu garastāvokli. Viņi rada harmoniju mājā un attīra to no negatīvās enerģijas. Turklāt viņi atvieglo bezmiegu un jūtas ģimenē un pat noņem viņu saimnieku Sli**bas. Tomēr vissvarīgākais ir tas, ka viņi var jūs mīlēt, vienlaikus nepieprasot to pašu. Atliek noskaidrot, kurš mājdzīvnieks ir vislabāk jums pēc Fen Šui.

Lasīt arī: Retrograda Jupiters no 9.marta līdz 9.jūlijam: tā ietekme uz Zodiaka zīmēm

Kaķi. Enerģētikas plānā kaķis ir visspēcīgākais dzīvnieks. Viņi spēj attīrīt negatīvās enerģijas no mājas, aizsargāt to no ļaunajiem gariem un citiem radījumiem no astrālas pasaules. Pēc izskata kaķi šķiet mierīgi un slinki, bet patiesībā viņi vienmēr ir brīdināti. Tiklīdz viņi uzskata, ka viņiem draud kāds vai kaut kas, viņi nekavējoties kļūst drosmīgi aizstāvji. Kaķu īpašnieki vairāk nekā vienu reizi pamanīja, ka viņu mājdzīvnieks var pēkšņi pamosties un doties uz konkrētu dzīvokļa zonu. Tas norāda, ka jūsu māju apmeklēja nešķīstie spēki, un jūsu mājdzīvnieks vienkārši cenšas tos izdzēst un aizsargāt mājsaimniecību no to ietekmes. Turklāt kaķi spēj novērst īpašnieku problēmas un pat glābt viņus no Nā*es. Kaķiem ir labi attīstīta intuīcija, un viņi var jau iepriekš uztvert briesmas. Ja dienas laikā jūsu četrkājains draugs ir nemierīgs un pastāvīgi tuvojas jums, jums nav nepieciešams ignorēt viņu. Visticamāk, viņš cenšas brīdināt jūs par nepatikšanām.

Lasīt arī: Izpalīdzīgā suņa enerģētika

Suņi. Šis dzīvnieks ir ne tikai labākais cilvēka draugs, bet arī pozitīvas enerģijas avots. Mājā, kurā ir suns, vienmēr valda prieks un laime, un mājsaimniecībā strīdas daudz mazāk. Dažas suņu šķirnes labvēlīgi ietekmē mājas atmosfēru, saskaņojot to. Tikai pieskaroties, suns palielinās jūsu vitalitāti un dos jums spēku. Tāpat kā kaķi, viņi var brīdināt cilvēku par briesmām, bet viņi to dara garīgā līmenī. Ja suns ierodas pie jums un nosēžas blakus tev, obligāti noglaudiet to. Tādā veidā jūs varat uzzināt, ko viņa vēlas jums pastāstīt. Fen Šui eksperti iesaka dot suņiem nedaudz vairāk laika nekā citiem mājdzīvniekiem. Ļauns suns ir problēmu ģenerators un negatīva enerģija. Ja jūsu mājdzīvnieks izrāda agresiju, rūpējieties par viņu. Būdami laipni un smieklīgi, suņi var dot labu veiksmi un labklājību mājā.

Lasīt arī: Hibla Gerzmava sniegs koncertu Latvijas Nacionālajā Operā

Zivis. Daudzi cilvēki ņem zivis, jo tām nav nepieciešama īpaša uzmanība. Tomēr to galvenā priekšrocība nav tā. Saskaņā ar Fen Šui teikto, akvārijs, kas atrodas dzīvokļa naudas zonā (dienvidaustrumos), piesaista mājai bagātību un finansiālo labklājību. Zivis simbolizē stabilitāti un veido mieru un harmoniju dzīvoklī. Ja mājsaimniecībā sāk rasties konflikti, iegūstiet vismaz nelielu zivju tvertni. Drīz jūs pamanīsiet, ka attiecības starp saviem mīļajiem ir kļuvušas daudz labākas. Neaizmirstiet rūpēties par akvāriju, lai jūsu mājā dominētu pozitīva enerģija.

Lasīt arī: Kāds nelabais spēks tu esi, ņemot vērā tavu Zodiaka zīmi

Putni ir gudrības simbols. Fen Šui meistari iesaka iegādāties putnus cilvēkiem, kuri cieš no informācijas trūkuma. Putnu radības stiprinās jūsu mājas informāciju un aktivizēs mājsaimniecības intelektuālo procesu. Tomēr putnu enerģija būs pretrunā ar kaķu vai suņu enerģiju, tāpēc nav ieteicams turēt šos dzīvniekus vienā mājā. Turklāt, ja jūs turat putnus vienlaicīgi ar citiem mājdzīvniekiem, tas draud pārkāpt mājas auru. Ir būtiski un pareizi sakārtot būri. Pamatojoties uz Fen Šui, vispiemērotākā vieta ir jūsu mājas dienvidaustrumu pusē, jo tā ir vieta tur, kur uzkrājas visa pozitīvā enerģija jūsu mājās. Šajā gadījumā putns to tikai stiprinās.

Lasīt arī: Aizbraucējs: Valstij nebija intereses mani noturēt kā personību Latvijā

Grauzēji. Parasti šie mājdzīvnieki dzīvo paši. Viņi ir mierīgi, klusi un neprasa īpašnieku uzmanību. Tad kāda ietekme ir uz dzīvokļa enerģiju? Ja jūs nolemjat iegādāties grauzējus, vispirms jums jāizvēlas piemērota vieta būrim. Tāpat kā putnu gadījumā, būrim jāatrodas dienvidaustrumos. Ir stingri aizliegts ievietot to austrumu pusē. Šajā zonā uzkrājas milzīgs negatīvās enerģijas daudzums, un no tā ietekmes jūsu mājdzīvnieks var saslimt. Fen Šui eksperti neiesaka mājās turēt grauzējus. Tiek uzskatīts, ka viņi piesaista neveiksmes, kavē mājsaimniecības locekļu materiālo un garīgo izaugsmi un var vājināt jūsu mājas enerģiju. Ja jūs vēlaties iegādāties mājdzīvniekus, bet jums nav laika, lai rūpētos par kaķi vai suni, jūs varat dot priekšroku zivīm vai bruņurupučiem.

Lasīt arī: Katras Zodiaka zīmes koks – patrons

Bruņurupuči. Neskatoties uz bruņurupuču lēnumu, tie ir kustības simbols. To iegādāties ir ieteicams mērķtiecīgiem cilvēkiem, kas cenšas sasniegt jaunus sasniegumus un uzvaras. Saskaņā ar Fen Šui likumiem, bruņurupucis ir veiksmes šarms. Jebkurā centienā viņi dos jums panākumus un uzticību. Sakarā ar viņu dzīves ilgumu viņi apsola ilgmūžību un māca gudrības ģimenei. Viņi izstaro ļoti pozitīvu enerģiju, bet, tāpat kā ar citiem mājdzīvniekiem, ir svarīgi pareizi novietot akvāriju ar bruņurupučiem. Sakarā ar to spēcīgo enerģiju viņi spēj stiprināt jebkuru jūsu dzīvokļa sektoru: viss ir atkarīgs no tā, ko jūs patiešām vēlaties atrast. Fen Šui eksperti saka, ka bruņurupucis vislabāk atbilst mājas ziemeļu daļai.

Lasīt arī: Kā katra zodiaka zīme dodas ciemos

Eksotiskie dzīvnieki. Neskatoties uz to, ka eksotiskos dzīvniekus biežāk sākuši pieradināt, Fen Šui meistari tos neiesaka iegādāties. Šādi mīļdzīvnieki ir enerģijas vampīri, kas nozīmē, ka, atrodoties jūsu mājās, viņi enerģiju iegūs no saviem iedzīvotājiem. Īpaši viņu ietekme uz enerģiju kaitē citiem mājdzīvniekiem, jo ​​cilvēka bioloģiskais lauks ir daudz spēcīgāks nekā dzīvnieka enerģijas fons. Turklāt, eksotiskie dzīvniekiem ir nepieciešama īpaša un sarežģīta aprūpe, no kuras trūkuma, mājdzīvnieka Vese***a, var nopietni ciest.

Māja nav tikai mūsu cietoksnis, tā ir enerģiski spēcīga vieta. Vai jūsu mājas enerģija ir pozitīva vai nav atkarīga lielā mērā no jums. Pateicoties Fen Šui gudrībai, jūs varat iztīrīt savu negatīvo māju un padarīt savu enerģiju pozitīvu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment