Horoskops 11.oktobrim – pirms pieņemiet lēmumu, kārtīgi visu apdomājiet!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas tieši tev 11.oktobrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Auns

Diena ir labvēlīga laulībai, koncepcijai. Lieli pirkumi var būt veiksmīgi. Šodien jūs varat sajusties kā situācijas meistars, viss, kā jums šķiet, ir pakļauts jūsu gribai un saskaņā ar jūsu vēlmēm. Pāries tā sajūta, kad likās, ka visi pret jums ir nostājušies. Darbā un mājās jūs sajutīsiet savstarpēju sapratni.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 8. līdz 14. oktobrim – veiksmīgs, bet saspringts laiks!

Vērsis

Šodien jums būs grūti izvēlēties dzīves principus. Paļaujieties tikai uz sevi, nemēģiniet pārāk daudz paļauties uz partneriem un negaidiet mīļoto palīdzību. Tas viss tikai kavē cēloni un izraisa pārmērīgu kairinājumu. Jūs, iespējams, varēsiet atrisināt personiskās problēmas. Bet sajūta, ka jūsu dzīves sapņi nav īstenoti, radīs zināmu vilšanos. Ne viss būs piemērots jums attiecībās ar partneri, jo jūsu prasības ir pārāk augstas.

Dvīņi

Diena ir labvēlīga pasākumu plānošanai un savas situācijas novērtēšanai. Mēģiniet būt draudzīgi ar citiem. Parādiet gudrību un izturību. Jūsu uzmanība tiks pievērsta jūsu mobilitātei, dzīvīgajam un iespaidīgajam prātam, interesanta sarunu partnera īpašībām. Ja jūs nezaudēsiet savu apņēmību, tad ir iespējama vienošanās par izdevīgu biznesu. Pavadiet pēcpusdienu, stiprinot savu veselību.

Vēzis

Jūsu apkārtējo cilvēku darbības būs neprognozējamas, impulsīvas. Ārējās dzīves notikumiem būs nepieciešama jūsu drosme un neatlaidība. Jūs būsiet gatavs aizstāvēt savu lietu ar jebkādiem līdzekļiem, neatkarīgi no sekām, kas var sarežģīt jau sarežģītu situāciju. Jums nevajadzētu paplašināt darbības jomu, pieņemt svarīgus lēmumus; Ne viss izdosies. Jums nepieciešama atpūta un uzmanīga attieksme pret jūsu veselību.

Lasi arī: Horoskops nedēļai no 8. līdz 14. oktobrim – vajadzēs paļauties uz sevi!

Lauva

Lauvas intelektuālā dzīve būs dzīvīga un konkrēta, balstoties uz novērojumiem. Jums būs tendence sapņot, filozofiskas pārdomas, varēsiet dziedēt tuvinieku dvēseles. Spēju pilnīga attīstība būs atkarīga no citu cilvēku izpratnes un cieņas.

Jaunava

Labs garastāvoklis un vēlme strādāt veicinās jūsu šarmu un radīs apkārtējos prieku. Nav ieteicams domāt par draugiem un kolēģiem. Šodien izmantojiet katru iespēju, lai uzlabotu savu personīgo dzīvi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment