Horoskops 12.maijam – izvēle starp trim ceļiem

Šodien vajadzētu izvairīties no steigas un aizkaitināmības. Vislabāk būtu doties uz sporta zāli, kur izlikt agresiju, kā arī vēlams nodrošināt ķermeni ar nepieciešamo ūdens daudzumu.

Auns

Diena paies intensīvā darbā, daudz uzmanības būs jāpievērš lēmumu pieņemšanai profesionālos jautājumos. Vismaz visos gadījumos jums ir jāizrāda atbildība. Tas ir arī labs laiks, lai atjaunotu kārtību mājās, sastādot plānus nākotnei, lai atbrīvotos no kaitīgiem ieradumiem.

Vērsis

Aktīvi varēs sasniegt savus mērķus. Daudzos gadījumos jums būs jūsu pašu galva gudrāka, tāpēc jums ir jārīkojas pašam par sevi. Tagad būs iespējams izveidot jaunus biznesa kontaktus vai atjaunot vecos noderīgos kontaktus.

Dvīņi

Jūs varat uzņemties jaunu biznesu. Jūs varat atrast izeju no daudzām situācijām, bet izvairīties no pārmērīga darba – atpūsties un pilnībā izgulēties, tagad ir vienkārši nepieciešams. Sirds lietām ir labvēlīgs periods. Ja esat gribējis atvērt jaunu dzīves lapu ilgu laiku, tad dariet to, nekavējoties ne mirkli.

Vēzis

Šodien ir nepieciešams plānot ierobežotu lietu skaitu un atstāt pietiekami daudz laika atpūtai. Jebkurš risks var radīt nopietnas problēmas. Ja jums tiek lūgts ko izdarīt, steidzieties sniegt labu vai dot palīdzību. Ir piemērots laiks visu veidu pirkumiem.

Lasi arī: 19. un 20.maijā Līvānos notiks 34. Latvijas bērnu un jauniešu folkloras svētki

Lauva

Pieņem galīgo lēmumu šajās jomās, biznesa, finanšu, ilgtermiņa sadarbībai. Tagad jums ir jābūt ļoti uzmanīgiem, rīkojoties ar karstiem un asiem priekšmetiem –  ir iespējams iegūt ievainojumus.

Jaunava

Pirms jūs šobrīd varat atvērt jaunas iespējas un ņemiet tikai to, kas ir visinteresantākais un daudzsološākais. Varbūt būs iespēja uzlabot finansiālo situāciju vai virzīties uz augšu pa karjeras kāpnēm. Jebkurā gadījumā jūs būsiet apmierināti ar situāciju.

Svari

Aizpildiet savu darba grafiku ar dažādām lietām – jūs varat viegli tikt galā ar visiem uzdevumiem. Tas veicinās lielu enerģijas piegādi. Tagad ir labs laiks, lai studētu, sakārtotu lietas savos dokumentos, veidotu un stiprinātu darījumu saites.

Skorpions

Šajā dienā tas ir īpaši labi, lai iesaistītos lietas sakārtošanā jūsu apkārtnē. Nebaidieties pieņemt atbildīgus lēmumus savā vārdā, bet arī neignorējiet noderīgus padomus. Neesiet neuzmanīgi attiecībā uz savu veselību.

Lasi arī: Trīs mēnešu laikā būs jāpiesakās, ja no Latvijas pārcelsies uz dzīvi ārzemēs

Strēlnieks

Ja šī diena nespēs atrisināt jau senos jautājumus, nekautrējieties. Šis periods ir vairāk piemērots ikdienas darbam. Nepieciešams paļauties uz sevi, jo būs daudz vairāk solījumu nekā konkrētas darbības.

Mežāzis

Nebaidieties no jaunām idejām, kas rodas jūsu prātā, un neizlaidiet iniciatīvu no savām rokām. No personisko attiecību viedokļa labvēlīga diena, sazinieties ar mīļajiem, priecājieties. Cik bieži vien iespējams, dodieties uz vietām, kur jautri un interesanti, draugu kompānijā.

Ūdensvīrs

Esiet aktīvi šajā dienā, būs iespējams panākt labus rezultātus. Jūs varēsiet izturēt smagas slodzes. Attiecības ar ģimenes locekļiem nevar attīstīties ļoti labi, mēģiniet atrisināt visus strīdīgos jautājumus sarunu ceļā.

Zivis

Plānojiet šo dienu tādā veidā, lai jums būtu tik maz tikšanās un notikumu, cik vien iespējams, kas jums nav ļoti patīkami. Saistībā ar vecāko paaudzi, bērniem un radiniekiem, esiet pacietīgi, tas palīdzēs izvairīties no strīdiem.

 

Avots

Leave a Comment