Horoskops 13.maijam – atklāsies kāds noslēpums

Šodien ir lieliska diena, lai iepazītu sevi, attīstītos garīgi vai vienkārši veltīt dienu, jaunu zināšanu iegūšanai un prasmju uzlabošanai. Vakarā varat doties pastaigā un patīkami atpūsties dabā, vēlams bez stipriem grādīgajiem.

Auns

Iespējams, ka pašlaik jūs varat justies pārblīvēti, un īpaša vēlme strādāt tev nebūs. Nepiespiediet sevi, labāk iedodiet sevi nedaudz atelpas. Un tad ar jauniem spēkiem jūs varēsiet ātri panākt lieliskus sasniegumus. Daudzas no jūsu gaidāmajām sanāksmēm var tikt pārtrauktas tādu iemeslu dēļ, kas no jums nav atkarīgi.

Vērsis

Jūs varat sastapties ar zaudējumiem, jo tagad jūs sāksiet risināt materiālās problēmas. Vērsim, kam ir automašīna, braucot, jums jābūt uzmanīgam. Mazākais pārkāpums satiksmes noteikumos tiks pamanīts, un sods sekos nekavējoties.

Dvīņi

Nevērsieties pie nelieliem pārpratumiem, kas var rasties gan ģimenē, gan ārpus mājas. Kaut kas notiks tikai tāpēc, ka jums nebūs pietiekami daudz laika. Iezīmējiet visvairāk prioritārās lietas un nodarbojieties, pirmkārt, to ieviešanā. Vienīgais brīdinājums: ievērojiet drošības noteikumus.

Vēzis

Tagad ir nelabvēlīgs laiks ceļojumiem un jaunām paziņām. Jo mazāk kontaktu, jo vairāk veiksies diena. Apkārtējie cilvēki var kļūt par nepatikšanas avotu jums. Pat draudzīga komunikācija var kļūt par problēmām, nemaz nerunājot par ikdienas paziņām.

Lasi arī: Nāks klajā Kaspara Zaviļeiska grāmata “Parapops jeb rozā brilles Siguldā”

Lauva

Šajā periodā attiecības ar citiem var pasliktināties. Pasākumus var pārtraukt nepārvaramas varas, tehnisku ierīču darbības traucējumi vai citu problēmu dēļ. Nesteidzieties un uzmanīgi rīkojieties, pirms veicat jebkādas darbības.

Jaunava

Šodien jūs varat turpināt piepildīt savas vēlmes. Iekšējā balss virzīs jūs pa pareizo ceļu, un, ja jūs nevēlaties satikt vai darīt lietas ar kādu, jūs to varat nedarīt ar skaidru sirdsapziņu. Tagad ir labs laiks iepirkšanās veikšanai. Jums izdosies veikt ienesīgus pirkumus un iegūt prieku no tā.

Svari

Nepublicējiet savas visdziļākās domas, jo pastāv informācijas noplūdes risks un to izmantošana pret jums. Neuzticieties cilvēkiem, kas sola pārāk daudz. Piešķiriet vairāk laika un uzmanības vecākiem ģimenes locekļiem.

Skorpions

Izvairieties no konfliktu situācijām, jo ​​strīdos jūs neuzvarēsiet. Šajā posmā apvedceļa taktika ir piemērotāka. Ja jūs mēģināt, kaut ko grūtu pieprasīt no padotajiem vai partneriem, atbildē saņemsiet tikai kairinājuma vilni.

Lasi arī: Latvijas tirdzniecības platību tirgus: jauna attīstības cēliena sākumposms

Strēlnieks

Šī diena nav piemērota aktīvām aktivitātēm. Pielāgojiet grafiku, lai noteiktu savus mērķus un iespējas. Atturieties no cilvēku notiesāšanas no jūsu tiešās vides, citādi nav iespējams izvairīties no konfliktiem.

Mežāzis

Jūs nevarat atpūsties un iet ar plūsmu. Bet nav nepieciešams attīstīt īpašu aktivitāti – ļaujiet laimīgam notikumam parādīt sevi. Mēģiniet no jauna apskatīt vecās problēmas, meklēt neparedzētus risinājumus. Iepirkšanās braucieni ir labi.

Ūdensvīrs

Ja ilgstoši esat cīnījies par problēmu atrisināšanu, tagad jums būs iespēja pārvērst jautājumu jūsu labā. Šī diena ir piemērota, lai uzsāktu atpūtas aktivitāšu kompleksu.

Zivis

Šī diena prasīs lielas fiziskās un emocionālās izmaksas. Nervoza situācija var rasties ģimenē, jo no jums tiks pieprasīt izpildīt solījumus, bet jums var vienkārši nebūt laika, lai izdarītu visu. Jauna romantiska iepazīšanās ir saistīta ar nepatīkamiem pārsteigumiem.

 

Avots

Leave a Comment