Horoskops 16.martam: vientuļajiem veiksies mīlestībā!

Šodiena sola patīkamus brīžus un romantiskus piedzīvojumus. Nevajadzētu steigties ar darbiem, lai neradītu kļūdas!

Auns

Tuvākajā nākotnē vairāk attiecas uz ne tik pārāk aktīvām aktivitātēm vai atpūtu. Tagad jums var būt paveiksies iemīlēties, it īpaši, ja neesat apgrūtināts ar ģimenes saitēm. Vienkārši mēģiniet radīt labu iespaidu uz savu jauno paziņu, nevis atslābināties ar neskaidrām vai strīdīgām runām.

Vērsis

Šajā dienā jums ir jāpārveido daudz lietu un jāpieņem atbildīgs lēmums. Bet jūs nevarat teikt, ka viss tas izrādīsies pārāk daudz jums. Kad esat apmierināts ar vienu panākumu, jūs veicat nākamo uzdevumu, lēni, bet noteikti virzoties uz mērķi. Centieties rūpīgāk izturēties pret saviem radiniekiem.

Dvīņi

Ir nepieciešams parādīt maksimālu diplomātiju un taktiku. Ja jums nepieciešama palīdzība, nevilcinieties to lūgt. Nepalaidiet garām iespēju paplašināt savu biznesu, noderīgu saziņu, apspriest perspektīvas ar partneriem. Diena būs harmoniska visam, kas attiecas uz mīlestību.

Vēzis

Šajā periodā jūs būsiet pilns ar enerģiju, lai iekarotu profesionālās virsotnes. Vislabāk ir gaidīt, kamēr jums tiek dots konkrēts uzdevums un paskaidro, kā ar to rīkoties. Un, ja jūs sākat izrādīt iniciatīvu, tad jūsu centieni var pazust pie saknēm, neraugoties uz to, ka jums būs pilnīgi taisnība.

Lasīt arī: Saeima noraida ideju pensionāriem saņemt 50% no mirušā laulātā pensijas

Lauva

Iespējams, ka šodien no rokām krīt viss. Bet mēģiniet nepazaudēt savu mieru, pretējā gadījumā jūs varat kļūt par saspiešanas spēku, visaptveroši samazinot visu. Bet sirdī var būt patīkami pārsteigumi un pat nopietnas pārmaiņas, uz labāko pusi.

Jaunava

Ja esat iecerējis svarīgus jautājumus, mēģiniet bez ārējas palīdzības vai uzņemieties atbildību par lēmumu pieņemšanu uz sevi. Klausoties padomnieku viedokli, jūs sāksiet kļūdīties. Lai noskaidrotu attiecības ar mīļoto, laiks nav piemērots.

Svari

Diena var būt saspringta. Mēģiniet palikt mierīgi un neuzkāpt uz nepatikšanām. Mīlestības lietās var rasties dažāda veida nepatikšanas un konflikti. Bet, ja jūs nevēlaties iznīcināt esošās saites, tad atturēties no attiecību izskaidrošanas. Piešķiriet enerģiju, lai darītu kaut ko noderīgu.

Skorpions

Ja jums šodien neizdodas atrisināt dažas problēmas, neuztraucieties. Diemžēl ne viss ir atkarīgs no jums, dažreiz apstākļi sajauc visas kārtis. Vēlams nepaļauties uz palīdzību no ārpuses, jo būs daudz vairāk solījumu nekā konkrētas darbības.

Lasīt arī: VNĪ: sākta arhitektoniski un vēsturiski nozīmīgās Kultūras ministrijas ēkas fasādes atjaunošana

Strēlnieks

Daudz lietas pašas peldēs tavās rokās, un paliks tikai ņemt to, kas būs visinteresantākais un daudzsološākais. Iespējams, tieši tagad būs iespēja uzlabot materiālo situāciju, un kāpt pa karjeras kāpnēm. Jebkurā gadījumā jūs būsiet apmierināti ar situāciju.

Mežāzis

Profesionālajās lietās tagad mēģiniet nerādīt īpaši pārmērīgu iniciatīvu. Jūs varat paklupt uz pārpratumiem un neapmierinātības. Bet tajā pašā laikā, ja jūs lūdz, neatsakieties sniegt palīdzīgu roku. Labs laiks jaunām biznesa un romantiskām paziņām.

Ūdensvīrs

Mēģiniet plānot šo dienu tā, lai būtu iespējami mazāk tikšanās un notikumi, kas izraisa negatīvas emocijas. Jautājiet, mēģiniet atrisināt pasauli, bet ne ar paaugstinātiem toņiem. Jauniem paziņām un vaļaspriekiem pašlaik nav visveiksmīgākais laiks.

Zivis

Daudzos gadījumos jums būs sava galva, lai jūs varētu rīkoties atbilstoši. Nākamajā dienā jūs satiksieties ar veciem draugiem. Varbūt tieši tagad būs iespējams veidot jaunus biznesa kontaktus. Vismaz jums nebūs garlaicīgi.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment