Horo***ps 17.martam: kārtīga atpūta nesīs prieku!

Šodiena ir ideāli  piemērota gan darbiem, gan Vese***as, gan dzīves prieka uzlabošanai!

Auns

Profesionālajā darbībā tagad ir gaidāmi jaunumi, negaidīti risinājumi un iespēja ar svaigu skatu palūkoties uz vecām problēmām. Jums būs vieglāk saprast uzdevumus, ar kuriem jūs jau ilgu laiku centāties tikt galā. Šī diena nav piemērota, lai ieguldītu finansējumu jaunos projektos un uzņēmumos.

Vērsis

Šis periods būs līdzīgs eksāmenam, un tas, kā jūs to nodosiet, no tā būs atkarīgi turpmākie notikumi. Izvairieties no kardinālajām izmaiņām visās darbības jomās, jo šim, pašlaik nav vispiemērotākais laiks. Mēģiniet nekomunicēt ar tiem, kas jums nepatīk.

Dvīņi

Tuvākajā nākotnē jūsu dzīvē nav gaidāmas dramatiskas izmaiņas. Bet patlaban var rasties daudz interesantu ideju. Parādiet iztēli un atjautību ar savu mīļoto. Tas radīs jaunas krāsas attiecībās ar viņu. Centieties sev neko neatteikt.

Vēzis

Daudzos aspektos periods ir labvēlīgs. Jūs varēsiet pastrādāt pie goda un baudīt brīnišķīgu atpūtu. Ja jūs vēlaties padarīt šo dienu neaizmirstamu, tad iniciatīva būs jāuzņemas savās rokās. Vairāk atvieglinātas, atjautīgas un azartiska daba tagad jūs, protams, nekaitēs. Labs laiks veikt svarīgus pirkumus.

Lasīt arī: Dziedātājs un trīs meitu tēvs Edgars Kreilis tomēr nespēj saglābt laulību

Lauva

Jūs varat kļūt par jebkuras kompānijas dvēseli un uzlādēt ar savu optimismu, cilvēkus ap sevi. Daži šīs zīmes pārstāvji var satikt jaunu mīlestību vai ļoti interesantu iedvesmu, kas var būt ļoti daudzsološa.

Jaunava

Tagad tas nav visveiksmīgākais dzīves periods. Jūsu ceļā var rasties vesela virkne šķēršļu, kurus būs grūti pārvarēt. Šajā brīdī atturieties no jebkādām dusmu un agresijas izpausmēm. Tiklīdz jūs sākat zaudēt savu attieksmi, nekavējoties jūs sajutīsiet sevi par nesaprastu un noraidošu personu.

Svari

Maz ticams, ka nākamo dienu var saukt par mierīgu. Notikumu cikls griezīs tevi dejā. Visticamāk, tiek sagaidītas patīkamas tikšanās, jaunas paziņas un piedāvājumi. Galvenais ir nevis sēdēt drosmīgi, bet aktīvi rīkoties. Un rezultāts nebūs ilgi jāgaida. Interesantas perspektīvas var parādīties profesionālajā jomā.

Skorpions

Tagad kādam būs nepieciešama jūsu palīdzība. Pat ja jūs nevēlaties sniegt, neatraidiet pieprasījumu. Teikt “nē” jūs varat tikai prasījumam aizdot naudu parādos, un tikai tad, ja jūs neuzticaties pretendentam pārāk daudz vai viņiem nav finanšu līdzekļu.

Lasīt arī:Rīgā notiks Trešais starptautiskais Pavasara festivāls “Novrūzs”

Strēlnieks

Šajā dienā mēģiniet plānot lietas, kas nav pārāk steidzamas, taču joprojām ir nepieciešamas. Varbūt jums ir nepieciešams panākt kāda veida vienošanos, un jūs visu nododat, baidoties radīt kādas neērtības. Tātad, tieši tagad, jums ir jāveic šādas darbības.

Mežāzis

Centieties neuzsākt jaunas lietas. Jūs vēl neesat gatavi darbam, ko jums piedāvās. Ja lieta ir noderīga, tad tā nekur nepazudīs. Jums būs laiks visu nosvērt un nonākt pie tā ar pilnu atbildību. Un ja izrādās, ka iespēja ir izlaista, tas nozīmē, ka šī aktivitāte nav jūsu labā.

Ūdensvīrs

Turieties prom no cilvēkiem, kuriem jūs nepatīkat, un ar kuriem jums nav kopīgu darījumu. Nedomājiet, ka jūs varat iegūt kaut ko sev, izmantojot viņu spēku. Visticamāk, jūs vienkārši mēģinās izmantot.

Zivis

Tagad jūs, iespējams, nevarēsiet objektīvi novērtēt jauno situāciju – gan profesionālajā jomā, gan personiskajās attiecībās. Izmēģiniet visu, kas jums tiek piedāvāts, izturieties ar daļu veselīga skepticisma.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment