Horoskops 17. augustam -saudzējiet savus nervus!

Šodien esiet uzmanīgi ar to, ko sakiet, jo viss izteiktais var ātri piepildīties. Ļoti labi veiksies apgūstt jaunu informāciju. Šīs dienas akmeņi: safīrs, heliotrops, korallis.

Auns

Iespējams, daži uzlabojumi finansiālā stāvoklī vai sekmīgi pabeigtas lietas. Tomēr planētas neiesaka zaudēt sajūtu proporciju. Pievērsiet vairāk uzmanības ģimenei: īstenojot vadību, jūs varat zaudēt pamatu zem kājām. Iespējams, drīz jums nāksies pārskatīt plānu vai mainīt taktiku.

Lasi arī: Kā notievēt, ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

Vērsis

Diena ir ļoti nelabvēlīga. Negaidītas problēmas var ievērojami sarežģīt attiecības ar draugiem. Nepārvērtējiet savas spējas – parādiet vairāk praktiskumu un reālismu, pretējā gadījumā jūs nevarēsiet izvairīties no sitiena. Zvaigznes iesaka šajā dienā būt izturīgākiem nekā jebkad agrāk.

Dvīņi

Bīstama diena, kas apgrūtina ģimenes un profesionālās lietas. Iespējams, neobjektīva attieksme prettevi no kolēģiem vai priekšniekiem. Rādiet toleranci un izturību. Iespējams, ka pastāv personiskās dzīves problēmas vai saziņa ar nevēlamiem cilvēkiem. Ir sarežģījumi ar veselību.

Vēzis

Liktenis joprojām pārbauda tavu izturību, apņēmību, uzticību dzīves principiem. Jebkuriem plāniem, sociāliem kontaktiem, personīgām tikšanām būs īss mūžs, un galu galā, ir negatīva ietekme uz karjeras iespējām vai finanšu panākumiem. Sapņi var būt pravietiski šodien.

Lasi arī: Viens vienkāršs teikums, ko vēlas dzirdēt katrs vīrietis

Lauva

Dienas sākumā būs jāpieņem svarīgi lēmumi jūsu personīgajā dzīvē. Šodien ir iespējamas nopietnas pārmaiņas, gan pozitīvas, gan negatīvas. Var gadīties, ka jūs pārtraucat visas attiecības ar partneri vai, gluži pretēji, atrodat harmoniju un prieku. Sapnis ir taisnīgs, sagaidiet izpildi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment