Kā notievēt, ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

Ar milzīgu pārtikas daudzumu ir ļoti grūti kontrolēt uzturu un atmest savus iecienītākos ēdienus. Tomēr pienācīgi izvēlēta diēta ļaus Jums ēst ne tikai garšīgi, bet arī noderīgi. Pateicoties Zodiaka zīmes īpatnībām, jūs varat veikt pareizo diētu un sasniegt ideālu formu.

Mūsdienu pasaulē cilvēka izskats ir tikpat nozīmīgs kā viņa iekšējās īpašības. Jebkurš izskata trūkums var attīstīt mūsos daudzus kompleksus, tāpēc, ka mēs sākam kritiski izturēties pret sevi. Liekā svara problēma joprojām ir viena no vissteidzamākajām. Ne visiem ir liels gribasspēks atteikties no saviem iecienītākajiem ēdieniem, bet kaitīgas pārtikas. Tomēr, kad mēs pamanām, ka mūsu ķermenis ir tālu no ideāla, mēs cenšamies cīnīties un mēģināt ievērot diētu. Kā izrādījās, ne visi no tiem ir pietiekami efektīvi. Astrologi apgalvo, ka katram zodiaka pārstāvim ir īpaši ieteikumi attiecībā uz uzturu.

Auns

Auni ir aktīvā dzīvesveida atbalstītāji. Tāpēc, lai zaudētu svaru, viņiem nav būtiski mainīt uzturu un jo īpaši badoties. Šai zodiaka zīmei visbiežāk trūkst kālija fosfāts. Lai papildinātu savus krājumus, biežāk ir jāēd zivis, jūras veltes un pākšaugus. Auns dod vislielāko priekšroku gaļai – šī diēta ļauj viņiem paēst un nejusties nomāktam. Diētas laikā astrologi iesaka Aunam atmest alkoholu, jo tas palēnina vielmaiņu, un svara zaudēšanas process ilgu laiku var vilkties.

Lasi arī: Kā pareizi lietot dažādus šķidrumus, lai vieglāk notievētu

Vērsis

Atšķirībā no Auna, Vērsis izvēlas pavadīt brīvo laiku mājās uz dīvāna, nevis sporta zālē. No visiem Zodiaka apļa pārstāvjiem tie izceļas ar dedzīgu mīlestību uz saldajiem un ceptajiem ēdieniem. Šādas pārtikas preferences un dzīvesveids bieži noved pie liekā svara. Vērsim svaru zaudēt ir daudz grūtāk, bet, ja jūs varat savākt sevi kopā, jūs sasniegsiet rezultātu drīz. Pirmkārt, jums jāatsakās no konditorejas izstrādājumiem un jāaizstāj ar dārzeņiem un ar gaļu un zivīm. Ja jūs vēlaties ātrāk tikt galā ar papildu mārciņām, jums vajadzēs mīlēt sportu. Pat rīta nodarbība būs pirmais solis ceļā uz ideālu ķermeni.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment