Horoskops 17.oktobrim – daudziem būs iespēja uzlabot dzīvi!

Svari

Šajā laikā svariem nevajadzētu pārslogot sevi, nervu sistēma ir pie robežas, enerģija ir novājināta. Lietu un ideju zādzība ir iespējama. Šodien ir labi meditēt, labāk ir būt vienam. Jums nevajadzētu veikt jebkādas iegādes, veikt svarīgas tikšanās vai uzsākt jaunu uzņēmējdarbību, no tā nekas nav labs.

Lasi arī: 3 atslēgas laimei!

Skorpions

Šodien Skorpionam palielinās uzbudināmība un nervozitāte. Nestrīdieties ar iestādēm un neveidojiet konfliktus ar kolēģiem. Jūs varat pazaudēt attiecības uz ilgu laiku. Jābūt uzmanīgiem. Labāk nestrādāt ar ierīcēm, visticamāk, sabojāsies.

Strēlnieks

Iepazīšanās šodien būs ļoti patīkama un noderīga. Jūs varat satikt cilvēkus, kuriem būs svarīga loma jūsu dzīvē. Pastāv pārmērīga darba risks, kas var saasināt hroniskas gremošanas sistēmas Sli**bas. Lai ārstētu Sli**bas, izmantojiet netradicionālas metodes un jaunus sasniegumus medicīnas zinātnē. Izvairieties no antibiotikām un spēcīgām zālēm.

Mežāzis

Šodien ir ļoti svarīgi klausīties sākotnējo padomu, ieviest jaunas metodes un tehnoloģijas. Strādājot, mēģiniet būt mazāk loģiski un vairāk radoši, tas dos nelielus finansiālus panākumus. Esiet modrāki, lai neizraisītu mazāk sekmīgu kolēģu skaudību un iekaisumu, kā arī iestāžu nepatiku. Ir iespējama intriga un pat slēpta ietekme.

Lasi arī: Kāpēc tas ir nepareizi apspiest savu negatīvo pusi, lai būtu labvēlīgs un mīlošs

Ūdensvīrs

Šodien Ūdensvīram ir labāk neveikt izšķirošas darbības, bet uzticēties viņu intuīcijai un liktenim. Un atcerieties, jo daudz optimistiskāk jūs skatāties uz pasauli, jo ātrāk būs laimīgā līnija.

Zivis

Jūsu garastāvoklis šodien nebūs vislabākais. Jūs veiksiet pārāk lielas likmes, un panākumi būs viduvēji. Skatiet situāciju citādi. 

Avots: vedmochka

Leave a Comment