Horoskops 17.oktobrim – daudziem būs iespēja uzlabot dzīvi!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas tieši tev 28. septembrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē: kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu. Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Šodien mēģiniet uzlabot zaudētās attiecības, jums izdosies. Šajā dienā ir labi sarunāties, apspriest partnerības, vērsties tiesā, lūgt aizsardzību no varas pārstāvjiem.

Lasi arī: Cilvēks, kurā jūs noteikti nekad neiemīlēsieties, ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

Vērsis

Šodien Vērsis var doties ceļā. Laba diena, lai apmeklētu frizieri vai baudītu ārstniecisku vannu. Darbā var būt nelielas nesaskaņas ar kolēģiem. Lai atjaunotu enerģiju un garīgo līdzsvaru, vakarā ir vēlams apmeklēt kino vai mākslas izstādi.

Dvīņi

Nepārēdieties. Ir izdevīgi meklēt palīdzību ne tikai sev, bet arī citiem. Esi uzmanīgs ar uguni, ir iespējami apdegumi. Nelietojiet alkoholu un apreibinošus līdzekļus. Centieties sazināties mazāk, šīs dienas enerģija ir vāja.

Vēzis

Šodien Vēzis nevar naidoties. Nepievērsiet uzmanību nelieliem apvainojumiem, ziniet, kā piedot, neuztraucieties, neuzrādiet lepnumu. Diena dos patīkamu darbus. Laba diena romantiskām vakariņām ar sveču gaismu, laulības priekšlikums, koncepcija.

Lasi arī: 15 slikti ieradumi attiecībās, kuri jāpārtrauc līdz 25 gadiem

Lauva

Necīnīties ar gadījumiem, kuros jūs esat nekompetents, neeksperimentējiet, rīkojieties tikai pārbaudītā veidā. Tad jūs varēsiet izvairīties no konfliktiem, nenokļūstot neērtā stāvoklī. Neizlaidiet no savām rokām iniciatīvu, neatkarīgi no tā, uz ko tas attiecas, izrādiet apņēmību un drosmi. Laba diena tirdzniecībai. Varbūt būs jauni ienākumu avoti. Bet nepiekrītiet piedzīvojumiem.

Jaunava

Ir kritiska diena. Enerģija ir vājināta, slikta. Jūs nevarat iepirkties, sākt jaunas lietas. Briesmas uz ceļiem, transportlīdzekļu avārijas un plānu izjukšana. Liela okultās ekspozīcijas un zādzības draudi. Iepazīšanās būs negatīva.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment