3 atslēgas laimei!

“Jūsu dzīves laime ir atkarīga no jūsu domāšanas kvalitātes: tādēļ esiet uzmanīgi un rūpējieties, lai jūs nepieņemtu tādus jēdzienus, kas ir nepiemēroti tikumībai un saprātam.”

Lasi arī: 6 frāzes, kas izraisa nelaimes un neveiksmes

Šeit ir daži fakti par laimi:

1. Pēc pamatvajadzību apmierināšanas nauda nesniedz lielu ieguldījumu laimē.

2. Patēriņš un materiālisms ir saistītas ar lielāku vientulības un nelaimes sajūtu.

3. Fiziskā Vese***a ir tieši saistīta ar pozitīvu perspektīvu un subjektīvo laimi.

Tātad, kādas ir laimes atslēgas? Mēs esam priecīgi, ka jūs uzdevāt šo jautājumu!

Lasi arī: 6 kompromisi, kas garantē laimīgas un stipras attiecības

1. Dariet to, kas jums patīk

“… Un jums nekad nebūs jāstrādā vēl viena diena savā dzīvē.” Klišeja? Jā, tiešām? Noteikti! ”

Lielāko daļu dienas mēs pavadām darbā. Mums visiem ir jānopelna dzīvei, tad kāpēc nepelnīt ar to, kas patīk?

Pētījumi par vislaimīgākajiem cilvēkiem pasaulē (un bieži vien visveiksmīgākajiem, vismaz finansiāli) ir viens no noteicošajiem raksturlielumiem: viņi mīl savu darbu.

“Jūsu darbs aizpildīs ievērojamu daļu no jūsu dzīves, un vienīgais veids, kā būt patiesi apmierinātam, ir darīt to, ko jūs uzskatāt par lielisku darbu. Un vienīgais veids, kā veikt lielisku darbu, ir mīlēt to, ko jūs darāt. Ja vēl neesat to atradis, turpiniet meklēšanu. Neapmierinieties ar mazāk “- S. Jobs

Ja jūs neveidojat karjeru, dariet to, ko jūs mīlat ārpus darba vietas! Tā rezultātā jūsu dzīve būs daudz laimīgāka!

Lasi arī: Laimīgās krāsas, kas jums jāvalkā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

2. Padariet par prioritāti jūsu attiecības.

Diemžēl daži cilvēki ir tik aizņemti ar viņu ambīcijām un mērķiem, ka viņi aizmirst par tiem, kas viņus mīl. Ja mēs esam godīgi ar sevi, mēs varam atpazīt, ka mēs kādā brīdī esam izvirzījuši savas intereses virs citu interesēm.

Mēs mēdzam sapņot, censties un kaut ko darīt – bet ar kādām izmaksām? Dr. Roberts Valdingers saka: “Labas attiecības padara mūs laimīgākus un veselīgākus … Mūsu pētījums parādīja, ka cilvēki, kuri guvuši panākumus, bija cilvēki, kuri lielu nozīmi piešķīra attiecībām ar ģimeni, draugiem un sabiedrību kopumā.”

Lasi arī: 7 mīlestības piesaistīšanas noteikumi

3. Saistība ar dabu

Dr. Stefans Kaplāns, psihologa elektrotehnikas un datorzinātņu profesors, kopā ar sievu Reičelu, Mičiganas Universitātes profesoru, sāka savu pētījumu, lai labāk saprastu, kas ir laime!

Vīrs un sieva veic vienkāršu izpēti, lai kur viņi dotos: viņi parāda cilvēkiem dabas attēlus un pēc tam pilsētas būves. Pēc tam viņi lūdz cilvēkiem novērtēt, cik daudz katra foto patīk. “Ar vienu izņēmumu katrs dabas attēlojums bija labāks nekā viss pilsētas attēls,” skaidro Dr. Kaplāns, “vienīgais izņēmums bija pilsētas parks”.

Pēc vairāku gadu pētījuma, pāris secina, ka cilvēkiem ir neatņemama garīgā saikne ar dabu. Kaplāns ilustrē šos rezultātus, izmantojot piemēru no pētījuma, kurā piedalās vēža slimnieki: “Pirmā lieta, ko vēža slimnieki gribēja darīt, tiklīdz viņi tikko saņēmuši savu diagnozi, bija doties ceļojumā pa valsti.”

Avots

COMMENTS

Leave a Comment