Horo***ps 19.jūlijam – izteiktais piepildīsies

Šodien vārdiem ir liels spēks, un tas, ko teiksiet var piepildīties reālajā dzīvē. Izvairieties no meliem un liekām pļāpām. Šīs dienas akmeņi: safīrs, heliotrops, korallis.

Auns

Diena ir labvēlīga pagātnes pārdomām. Garīgā un morālā attīrīšana veicinās mieru ģimenē. Auna spēja ietekmēt citus un gaidāmos notikumus palielinās. Tavā dzīvē ir pagrieziena virziens uz citu attīstības līmeni, uz jauniem notikumiem un plāniem. Bet jebkurā gadījumā šodien paļaujieties uz sevi un uz Augstāko spēku palīdzību.

Lasi arī: Kas liek jums visvairāk nervozēt, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi!

Vērsis

Vērša enerģijas potenciāls tiks vājināts. Iespējams, notikumi neattīstīsies tieši tā, kā jūs to vēlējāties. Diemžēl maz ticams, ka jūs varēsiet ietekmēt viņu gaitu. Depresijas varbūtība ir liela. Nepalaidiet iespēju mainīt savu personīgo dzīvi uz labo pusi, un tāda iespēja, obligāti nāks pie jums. Pārslēdzieties uz tuvumā esošu cilvēku problēmām.

Dvīņi

Dvīņu dzīvības potenciālam ir tendence samazināties, tāpēc var būt hronisku slimību pasliktināšanās, bīstamas pārslodzes, nepamatots risks. Samaziniet savus pienākumus. Jūsu emocionalitāte un juteklība seksuālajā sfērā var kļūt par strīdiem vai vilšanos. Uzmanieties, šķērsojot ielu, uzmanieties no traumām, strādājot ar asiem priekšmetiem un elektroierīcēm.

Vēzis

Nelabvēlīga diena Vēzim, kas saistītas ar mīlas attiecībām, konfliktiem ar ģimeni un bērniem, kā arī Vese***as pasliktināšanos. Ja jūs slimojat šodien, Sli**ba būs gara un smaga, iespējamas komplikācijas. Rūpējieties par sevi.

Lasi arī: 5 lietas, kas jādara 2018. gada jūlijā

Lauva

Cilvēkiem, ar kuriem jūs tiksies šajā dienā, var būt nozīmīga loma jūsu dzīvē, gan pozitīva, gan negatīva. Varbūt jums būs jaunas idejas, kas var arī būt ar divējādu ietekmi uz jūsu attieksmi. Esiet vairāk kritiski pret sevi. Būtu jauki analizēt savas spējas un tendences.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment