Horoskops 2.jūlijam – mūza nāks palīgā

Šodien būs iedvesmas vīzijas dzirkstis. Esiet atvērti visam jaunajam. Dodieties atpūsties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Viņu viedoklis var palīdzēt atvērt acis. Piemērota diena, lai atbrīvotos no parādiem un nabadzības. Šīs dienas akmeņi: sarkanā jašma, džespilīts.

Auns

Dzīves potenciālam ir tendence samazināties. Iespējamas šaubas un satraukums par nākotni. Aunu vīriešiem, kas nodarbojas ar uzņēmējdarbību, ir nogurums, depresija ir iespējama. Zvaigznes iesaka atrast sabiedrotos vai gudri pārgrupēt spēkus.

Vērsis

Veiksme jūsu pusē. Zvaigznes norāda uz negaidītu pagriezienu jūsu dzīvē. Intuīcija un prognozēšana palīdzēs atrast pareizo dzīves virzienu. Pastāv risks un drosmīgi lēmumi, kas var dot daudz priekšrocību. Galvenais ir apstāties laikā.

Dvīņi

Labvēlīga diena tirdzniecības operācijām un ienesīgiem pirkumiem. Iespējams, ka no veiktā darba jūs sajutīsiet kādu nogurumu un apmierinātību. Pilnīga atpūta ir garantēta ģimenes lokā, sazinoties ar bērniem, kas dos jums savas prieka sajūtas.

Vēzis

Šodien mēģiniet atrast spēku, lai izkļūtu no sava darba. Diena ietver koncentrēšanos uz garīgajām problēmām, vientulību. Jebkurš kontakts var radīt negatīvus rezultātus. Strīdīgi pretrunīgi spriedumi, neuzticība darbos. Vakarā noderīga ir pastaiga svaigā gaisā.

Lasi arī: Jau šonedēļ pasaules labākie džezmeņi festivālā “Rīgas Ritmi 2018”

Lauva

Ieteicams koncentrēt uzmanību un jūsu domas, analizēt savas darbības un centienus un apmeklēt templi. Ir iespējams atgriezties pie vecajiem projektiem, kas dos labumu.

Jaunava

Diena simbolizē garīgo meklēšanu un pilnību. Ņemot vērā pieaugošo intuīciju, iespējami pravietojumi un nākotnes notikumu prognozēšana. Jums jābūt piesardzīgākam un nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus.

Svari

Šodien ir ieteicams būt piesardzīgam komunikācijā un taupībā. Nepalaidiet drosmi un pašpārvaldi. Izmantojiet savu daiļrunību un pārliecību, risinot iespējamos konfliktus. Sievietes-Svari var radīt jaunu romantisku hobiju. Šīs dienas sapņi var būt pravietiski.

Skorpions

Dienu raksturo negatīvās ārējās ietekmes palielināšanās. Iespējams, nelielas Vese***as problēmas: nervu sabrukums vai neliela trauma. Iespējama nespēks, nogurums vai galvassāpes. Ir jābaidās no uguns, pārpildītas vietas. Atteikties no smagas un surogāta pārtikas, alkoholiskajiem dzērieniem.

Lasi arī: Kā veikalā neapjukt un izvēlēties kvalitatīvu gaļu

Strēlnieks

Labvēlīga diena māju iekārtošanai, dzīvokļa remontam un uzlabošanai. Atpūtas vēlme, svaigas idejas vai jauni cilvēki, kuri ir iekļauti jūsu dzīvē, bagātinās jūsu eksistenci un atver jūsu acis uz jaunām iespējām uzņēmējdarbības jomā. Nekavējoties pievērsieties atbildīgam lēmumam savā personīgajā dzīvē, jo vēlāk jums būs grūti kaut ko mainīt.

Mežāzis

Iespējams, ka šodien varēsiet izprast iepriekšējās dienas idejas un plānus. Būs jauni patroni, partneri, ievērojama palīdzība tiks sniegta radiniekiem. Jūsu šarms palielināsies, kas ļaus jums pārvarēt visus mēģinājumus un šķēršļus ceļā uz panākumiem. Ja jums ir draugi, ar kuriem jūs netikāties ilgu laiku, uzaiciniet viņus uz kopīgu atpūtu.

Ūdensvīrs

Diena ir labvēlīga radošu plānu realizēšanai, zemes, būvniecības, uzlabošanas jautājumos. Jebkurš naudas ieguldījums būs veiksmīgs un sniegs peļņu. Pēcpusdienā, iespējams, ir sliktas ziņas vai Vese***as stāvokļa pasliktināšanās. Hronisko slimību saasināšanās ir nepareizi izvēlēta ceļa zīme.

Zivis

Horoskops šodien iesaka samazināt aktivitāti, biežāk būt brīvā dabā. Pēcpusdienā jūsu intuīcija ievērojami palielināsies, jūs labi izjūtat savas vides noskaņojumu. Tas palīdzēs jums pareizi pārvietoties vissarežģītākajās situācijās un skaidri redzēt savu nākotni.

Avots

Leave a Comment