Horoskops 2.maijam – aktivitāte uzlabos situāciju

Šodien esiet uzmanīgi un aktīvi. Piemērota diena kontraktu slēgšanai un pieteikumu aizpildīšanai. Vēlams šodien nepārstrādāties. Laba diena SPA procedūrām un ceļošanai!

Auns

Runājot par darbu, šodien var būt grūti. Kad jūs uzzināsiet, ka panākumi ir ļoti tuvi, ceļā radīsies šķēršļu kalni, kas kavē jūsu plānu īstenošanu. Neuztraucieties, esiet pacietīgi, drīz vien “kalni” kļūs tikai par ciņiem.

Vērsis

Būs daudz lietu, bet mēģiniet tās lēnām darīt, atrisināt problēmas. Veltiet uzmanību to cilvēku atbalstam, kuri no jums patiesi sirsnīgi to vēlas. Ir veiksmīgs laiks gan jaunajām paziņām, gan veco saišu atjaunošanai.

Dvīņi

Profesionālā nozīmē lielas izmaiņas nav paredzamas. Kompleksie jautājumi ir jāatliek. Labāk ir darīt to, kas jums tiek dots bez daudz pūļu. Neveiciet pārsteidzīgus lēmumus. Veidojiet nākotnes plānus, bet nepublicējiet tos.

Vēzis

Jaunu uzņēmējdarbību šajā dienā ir labāk nesākt. Centieties izvēlēties pareizo modeli veidam kā uzvesties un sazināties ar citiem.

Lasīt arī: 4.maijā piecos Latvijas augstākajos torņos plīvos valsts karogs

Lauva

Notikumi netiks attīstīti tieši tā, kā vēlaties. Diemžēl maz ticams, ka jūs varēsiet ietekmēt viņu gaitu. Jauniešiem būs grūti atrast kopīgu valodu ar saviem vecākiem, neizslēdzot konfliktu situācijas. Lai gan labāk neuzstāt uz sevi, bet klausīties vecāko padomu.

Jaunava

Šajā laikā jums būs labs garastāvoklis un varēsiet labi strādāt un lieliski atpūsties. Jums nav jārīkojas vienam ar uzdevumiem – draugi un sabiedrotie ir gatavi palīdzēt. Esiet uzmanīgs, iepērkoties veikalā, jo pastāv draudi kļūt par maldināšanas vai zādzības upuri.

Svari

Izvairieties no izmaiņām visās jūsu darbības jomās, jo tās var izrādīties ne tas, ko jūs vēlētos redzēt. Jūs varat paļauties uz vecajiem kontaktiem, kas pavērs jaunas perspektīvas. Ir nepieciešams izlīdzināt konfliktus un atrisināt visas problēmas ar mieru.

Skorpions

Šajā periodā mēģiniet saskaņot ar visiem, kas ir strīdā. Nevirziet uz priekšu, ir labāk rīkoties maigi. Atstājiet jebkādus strīdus, tie var būt liela konflikta sākums. Tagad kļūdas būs grūti labot.

Lasi arī: Baltā galdauta svētki muzejā “Rīgas Jūgendstila centrs”

Strēlnieks

Centieties aizsargāt sevi no domas un cilvēkiem, kuri var izraisīt negatīvas emocijas un radīt diskomfortu. Ja iespējams, nepiedalieties diskusijās un konfliktos – jūs nevienam nepieradīsiet ne ko.

Mežāzis

Neplānojiet kaut ko nopietnu. Ir pienācis laiks nedaudz atpūsties. Ja jums nav šādas iespējas, tad veiciet tikai vissvarīgākās lietas un nepieņemiet paaugstinātas saistības. Mēģiniet aizpildīt šo dienu ar patīkamām tikšanām un interesantiem notikumiem.

Ūdensvīrs

Mēģiniet pavadīt šo dienu, lai vismaz kādu laiku būtu viens, nevis satraukts par citu cilvēku problēmas. Apiet tos, kas pastāvīgi sūdzas. Runājot par nepazīstamiem cilvēkiem, saglabājiet savu attālumu, neatklājiet savus noslēpumus.

Zivis

Šodien jums būs tendence izplatīt uzmanību daudziem maziem gadījumiem vienlaicīgi. Darbā un mājās var būt sarežģīta situācija. Nepietiekama situācija ģimenē prasīs vairāk uzmanības un laika, nekā jūs iepriekš esat vēlējies.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment