Horoskops 3.maijam – ieskatieties sevī

Šodienu vajadzētu veltīt meditācijām, sevis apzināšanai un izpratnei, ko tad jūs īsti vēlaties no dzīves, mainīt savu attieksmi pret sevi un pasauli jums apkārt. Atbrīvojieties no nevajadzīgam lietām!

Auns

Šajā dienā pieaugs nepatiesas informācijas daļa, kuru nebūs viegli atpazīt, un, vadoties pēc tā, jūs riskējat kļūdīties. Neuzticieties solījumiem. Arī tas nav labākais laiks, lai strādātu ar dokumentiem un aicinājumiem oficiālajās iestādēs. Jauna informācija var būt ļoti svarīga.

Vērsis

Visproblemātiskākais jautājums var būt naudas trūkums. Nepamatoti tēriņi ir iespējami. Lai izvairītos no kļūdām, kurām ir zaudējumi, labāk neko nedarīt radikāli. Ir vērts apmeklēt skaistumkopšanas salonus, frizierus, stilisti. Labs laiks socializācijai un jaunām paziņām.

Dvīņi

No jūsu pašpārvaldes un piesardzības atkarīgs visu turpmāko darbu un uzņēmumu veiksme. Ja jūs vēlaties zaudēt svaru un uzlabot veselību, šis laiks ir piemērots diētas sākšanai. Tajā pašā laikā izvēlieties diētu, kas labi atbilst fiziskām aktivitātēm. Atsakieties no alkohola un spēcīgām narkotikām. Labākā diena, lai atjaunotu kosmētikas procedūras.

Vēzis

Zvaigznes iesaka būt uzmanīgākam, strādājot ar mašīnām un elektrību. Tagad jums ir palielināts risks saskarties ar tehniskām problēmām, avārijām, ārkārtas situācijām. Pieaug arī zaudējumu iespējamība.

Lasi arī: Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas koncerts “Veltījums” kultūras centrā “Iļģuciems”

Lauva

Plānojiet prioritātes un piešķiriet laiku pareizi. Šajā dienā jums nevajadzētu dot un aizņemties naudu, it īpaši, ja runa ir par finanšu norēķiniem ar draugiem. Klausieties padomu no vecākiem radiniekiem.

Jaunava

Ir labs laiks jaunām paziņām, liktenīgām tikšanām un spilgtiem romantiskiem iespaidiem. Jūsu paziņu loku var papildināt cilvēki, kuru saziņa būs ļoti patīkama un auglīga.

Svari

Iestatiet reālus mērķus un nepaceliet latiņu nepieejamā augstuma. Iespējams, ka darbā kolēģi palīdzēs plānu īstenošanā. Jūs varat palutināt sevi un tērēt naudu par jautru un patīkamu iepirkšanos. Tas ir labs laiks, lai izdaiļotu un izrotātu savu māju.

Skorpions

Tagad jūs vairāk iesaistīsieties personīgajos jautājumos. Nedalieties ar informāciju, jo vairāk priecīgas ziņas, jo vairāk skauģu, kuri sabojās jūsu garastāvokli. Ar mīļajiem vairāk piedošanu un izpratni.

Lasi arī: Vīna padomi maija svētkiem

Strēlnieks

Risinot visus jautājumus, rīkojieties lēnām, nepiesaistot nevajadzīgu ārēju uzmanību saviem jautājumiem. Šajā gadījumā neviens nevar liegt jums realizēt jūsu nodomus. Mēģiniet iztikt bez kredīta un neizmantot tiešsaistes veikalu pakalpojumus ar tiešsaistes maksājumu.

Mežāzis

Šī diena var būt pretrunīga. No vienas puses, jums būs pilna vēlme sākt jaunu uzņēmējdarbību, bet, no otras puses, ienākošie priekšlikumi var nebūt tik interesanti, cik tie jums būs.

Ūdensvīrs

Nemēģiniet atrisināt visus jautājumus uzreiz, rīkojoties pakāpeniski, bet pārliecinoši, soli pa solim pārvarot šķēršļus. Vakaru ir labi pavadīt tuvu draugu vai ģimenes locekļu kompānijā. Nav agresijas, tikai labas attiecības ar cilvēkiem.

Zivis

Šajā periodā jums ir smagi jāstrādā, lai sasniegtu vēlamos rezultātus, nekas pats no sevis nenotiks. Svarīgas sapulces un braucieni tiek pārnestas uz otro dienas pusi. Saskaroties ar emocijām, tās liedz jums darīt to, ko esat plānojis.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment