Horoskops 20. oktobrim – uzticieties un sekojiet savam sapnim!

Svari

Labvēlīga diena komerciālām darbībām, pētījumiem, dokumentu reģistrācijai un parakstīšanai. Zvaigznes iesaka nevilcināties un vienoties par piemērotiem biznesa priekšlikumiem. Kopīgie projekti gūs peļņu. Viss, kas notiek, jums dos labumu, neatkarīgi no tā, cik slikti tas šķiet pirmajā mirklī.

Lasi arī: Astoņas ģēnija mācības, kas pārvērtīs jūsu apziņu un izmainīs dzīvi

Skorpions

Diena ir nelabvēlīga iepirkšanās veikšanai, svarīgu lēmumu pieņemšanai un nopietnām saistībām. Iespējama finansiālā stāvokļa pasliktināšanās. Ieteicams rast iztikas līdzekļus. Sadzīves darbs var mainīt noskaņojumu uz sliktāko. Bet nemēģiniet nocelt slogu no pleciem – mēģiniet pats atrisināt visas problēmas.

Strēlnieks

Iespējami lieli finanšu zaudējumi vai visu darbību sabrukums. Izprotiet savas attiecības ar partneriem, kolēģiem. Pārskatiet rīcības plānus un taktikas. Personīgajā dzīvē būs nepieciešama arī aprūpe un uzmanība.

Mežāzis

Esiet uzmanīgi šodien: ārēja ietekme, sadursme ar ienaidniekiem vai partnera negodīgums var būtiski kaitēt jūsu Vese***ai. Iespējams, ka jums būs nepieciešama finansiāla palīdzība. Jūtieties brīvi lūgt to saviem draugiem vai radiniekiem. Zvaigznes iesaka nezaudēt pašpārvaldi un drosmi.

Lasi arī: 5 mācības, ko jums vajadzētu apgūt pēc kāda zaudējuma

Ūdensvīrs

Šī diena sola būt veiksmīga. Tas ir atzīmēts ar pieaugošo potenciālu. Rezultātā paaugstina efektivitāti un palielina Ūdensvīra personīgo šarmu, pārliecināšanas spēku. Tādēļ būs iespējas sasniegt mērķus. Radošie cilvēki spēs realizēt savus plānus. Mīlestības attiecības būs iedvesmas avots un palielināta dzīvotspēja.

Zivis

Diena var sākties ar bezatlīdzības trauksmi un neapmierinātību. Uzņēmējdarbībā un attiecībās ar pretējo dzimumu var rasties komplikācijas, kas novedīs pie neapmierinātības ar visiem un visiem. Nāksies pieņemt, ka jūs pats esat visu problēmu cēlonis. Jūsu dualitāte jūsu personīgajā dzīvē izrādīsies nepanesama nasta. Jums jāpieņem galīgā izvēle.

Avots: vedmochka

Leave a Comment