5 mācības, ko jums vajadzētu apgūt pēc kāda zaudējuma

Zaudējumi var būt neticami sāpīgi. Jūs nekad nevēlaties zaudēt kādu, kas jums patīk. Tomēr dažreiz tas tieši notiek. Neatkarīgi no tā, kā jūs mīlat viens otru, lietas ne vienmēr izpaužas tā, kā vēlaties. Jūs ne vienmēr saņemsiet gaidītos rezultātus. Jūs pat varējāt izstrādāt kopīgus plānus, sirsnīgi cerot, ka viss būs kā jūs vēlaties. Bet dzīvei var būt citi plāni priekš jums, un jums ir jārisina vilšanās; zaudēti sapņi un cerības. Jums būs jācieš šīs sāpes. Un tas ne vienmēr ir viegli.

Varbūt jūs pat domājat, ka visa pasaule ir pārvērtusies. Tas var būt ļoti grūti atrast sevi pasaulē, kurā jums vairs nav personas, kuru jūs mīlat. Bieži vien notiek, ka viss ir jāsāk no nulles. Tas būs līdzīgs tam, kā jūs apgūstat pilnīgi pārveidojošu pieredzi, kas liek jums pārdomāt visus savus principus, uzskatus un tā tālāk.

Lasi arī: Naudas kodi: skaitļi, kas piesaista bagātību

Bet šeit ir neliels noslēpums, ko jums ir nepieciešams dzirdēt tieši tagad: jums nav nepieciešams pieķerties pie šīs personas. Patiesībā, jūs varat uzņemt šo dramatisko zaudējumu un izmantot to kā iespēju iegūt vēl labākus rezultātus. Ir dažas nopietnas dzīves stundas, kuras mums ir jāmācās pēc briesmīgiem zaudējumiem.

1. Jūs saņemat labāku priekšstatu par to, kas patiesībā ir svarīgs dzīvē

Jā, jūs varat dusmoties katru reizi, kad jūs saskarieties ar satiksmes sastrēgumiem. Jūs varat kļūt ļoti vīlies, ja kāds no jūsu komandas darbā nevarētu savlaicīgi veikt savu darbu. Jūs, protams, ienīstat, kad kāda persona pirms jums pie Starbucks izdara bezgalīgu pasūtījumu. Protams, tas viss var ietekmēt jūsu noskaņojumu. Tomēr, ja jums rodas zaudējumi, šīm mazajām nepatikšanām, šķiet, vairs nav nozīmes. Jūs saprotat, ka dzīvē ir arī citas lietas, kas pelnījušas vairāk laika un uzmanības.

Lasi arī: Kā apziņa ir saistīta ar personisko izaugsmi?

2. Jūs kļūstat jutīgāks cilvēks

Fakts ir tāds, ka jums ir jāiet cauri neveiksmei, lai kļūtu vairāk empatisks un jutīgs pret apkārtējiem cilvēkiem. Jūs saprotat, ka visi šajā pasaulē cīnās; tāpēc jūs netiesājat cilvēkus pārāk ātri, kā iepriekš. Jūs zināt, ka visi cīnās kādā cīņā, un tāpēc jūs izrādāt laipnību ikvienam, ar kuru jūs saskaraties savā dzīvē.

3. Jūs novērtējiet mazās dzīves lietas vairāk

Dzīves sīkumi prasīs daudz lielāku uzmanību. Tagad jūs zināt, ka jūs nevarat pazust, ķerot pie lieliskas lietas. Jums joprojām jāpievērš lielāka uzmanība detaļām, lai jūs neko nepazaudētu.

Lasi arī: Ar harmoniju pret visām nelaimēm

4. Jūs novērtējat savas attiecības vairāk

Fakts ir tāds, ka jūs zaudējat kaut ko vērtīgu jums, un tāpēc pēc neveiksmes mīlas attiecībās jūs sākat novērtēt pārējās attiecības, kas ir jūsu dzīvē. Jūs vairs neuztverat savas attiecības kā pašsaprotamu, jo jūs zināt, cik daudz sāp tās zaudēt.

5. Tu kļūsi daudz drosmīgāks

Fakts ir tāds, ka jūs esat spiesti piedzīvot ievērojamus zaudējumus, tāpēc jums ir jāsaskaras ar visām savām neaizsargātībām un vājībām. Un, kad jūs darāt, jūs saprotat, ka patiesībā jums ir viss, kas jums nepieciešams, lai atrisinātu savas problēmas, jo šoreiz jums patiešām nav izvēles. Tu kļūsti daudz drosmīgāks. Jūs neesat tik bailīgs par risku, jo jūs zināt, ka jums ir viss nepieciešamais, lai atgūtos no krituma. Jūs zināt, ka vairs nevajag baidīties no neveiksmēm!

Avots

Leave a Comment