Horoskops 20. oktobrim – uzticieties un sekojiet savam sapnim!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas tieši tev 20.oktobrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē: kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu. Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Šodien veiksmīga komercdarbība ir diezgan iespējama, labas ziņas, kas var daudz ietekmēt un radikāli mainīt pašreizējo situāciju. Šodien jums vajadzētu novilkt līniju saskaņā ar vecajiem plāniem, darbiem, kontaktiem. Bet privātajā dzīvē nav izslēgtas problēmas, kas saistītas ar partnera nevēlēšanos uztvert jūsu viedokli.

Lasi arī: Izvēlies kosmisko mandalu, lai saņemtu vadošo ziņojumu!

Vērsis

Kritiskā diena. Lāča pakalpojumi, sadursmes ar ienaidniekiem, nodevība, maldināšana. Izvairieties no jaunām paziņām, izvairieties sazināties ar draugiem un paziņām. Pievērsiet uzmanību īpašumam. Iespējama zādzība, ugunsgrēks, problēmas ar elektroiekārtām.

Dvīņi

Šī diena ir labvēlīga āra aktivitātēm, fiziskām aktivitātēm, pastaigām. Labs laiks, lai atjaunotu kārtību dokumentos, lietās, lai sāktu remontu vai uzlabošanu. Būs labi nosacījumi, lai izveidotu mieru ģimenē, vienošanās ar partneri un pārtrauktu draudzību atjaunošana.

Vēzis

Šodien nav iespējams noraidīt pieprasījumus, parādīt alkatību, savtīgumu. Ieteicams ziedot, konsultēt un klausīties padomu. Iespējams, ka šodien jums būs jāatjauno draudzība ar tiem, ar kuriem kāda iemesla dēļ attiecības neveidojās jau agrāk. Ar grūtībām šodien varēs tikt galā galvenokārt ar mīļoto palīdzību.

Lasi arī: 4 frāzes, kurās jums nekad nevajadzētu teikt personai ar depresiju!

Lauva

Labvēlīga diena jaunām perspektīvām, pielāgojumi plānotajiem plāniem, jaunu vietu iegūšana vai galvenā ienākuma avota maiņa. Neatsakieties no draugu, ietekmīgu personu, patronu palīdzības. Otrajā pusē ir iespējams, ka jūs jutīsieties sliktāk.

Jaunava

Diena ir pasīva, var būt grūti. Kontaktēšanās ar priekšniekiem un kolēģiem būs sarežģīta. Jāuzlabo pašu pozīcijas, jāuzrāda iniciatīva un neatlaidība. Labvēlīgi kontakti ar pretējo dzimumu. Nosacījumi panākumiem personīgajā dzīvē ir emocionāla elastība un takts.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment