Horoskops 2018. gada jūlijam – neparedzami notikumi

Astrologi stāsta par pārsteigumiem, ko planētas sagatavoja jūlijā katram zodiaka zīmes pārstāvim. Viņu ieteikumi palīdzēs tikt galā ar visām grūtībām, ko šis periods var radīt.

Nākamā mēneša notikumi būs neparedzami ļoti sarežģītas astroloģiskās situācijas dēļ. Planētas ietekmēs mūsu dzīves notikumus dažādos veidos, bloķējot viena otru ietekmi. Turklāt mūs gaida divi aptumsumi uzreiz – Saules enerģijas 13. jūlijā un Mēness 27. jūlijā. Divu dažādu apstākļu konfrontācija ir sarežģīta kombinācija, kas nepievieno pasūtījumu. Tas viss ietekmēs katras zodiaka zīmes pārstāvju dzīvi.

Lasi arī: Vislielākās galvassāpes šoferiem Latvijā sagādā paralēlā parkošanās

Auns

Kopumā Aunam jūlijs patiks: tas būs saskaņots ar viņu enerģiju un impulsivitāti, it īpaši tāpēc, ka Auns nebaidās no problēmām un nepatikšanām. Galvenā problēma būs varbūt retrograda Marsa ietekme. Jūs redzēsiet iespējas, pieprasījumu, centīsieties tās izmantot, bet patrona reversās kustības dēļ trūkst resursu un motivācijas. Pirmkārt, jums nebūs pietiekami daudz naudas, lai īstenotu izmaiņas dzīvē. Klasiskā situācija, kas tev iedos dusmas.

Daudzi riskē pavadīt dusmās visu jūliju. Astrologi iesaka piesargāties no konfliktiem ar savu mīļoto, veikt kvalitatīvu darbu, nepārtraukti piespiest sevi domāt pozitīvi, citādi – neveiksmes. Bet jūsu personīgā dzīve jūlijā spēlēs ar jaunām krāsām: pretējā dzimuma uzmanība nepametīs tevi.

Lasi arī: Padomi, kā pasargāt savus četrkājainos mīluļus no ērcēm

Vērsis

Diemžēl Vēršu pārstāvjiem būs jājūt viss negatīvs no Neptūna, kas ir intensīvs Zivīs, visu mēnesi. Jūs būsiet pilni ar spēku un iespējām, taču viss šis ir tikai ilūzijas, kuras Neptūns radīs jūsu prātā: visnevēlamākajā brīdī viss var beigties ar neveiksmi, pateicoties dažiem sīkumiem. Tāpēc speciālisti iesaka pievērst īpašu uzmanību mazajām lietām, kuras jūlijā būs visbūtiskākā dizaina sastāvdaļa.

Patīkamu mirkli var uzskatīt par veiksmi, pateicoties kurai pašas atrisinās daudzas problēmas. Bet tas ir tieši tāpēc, ka vieglumu šajā periodā sniedz Visums, jūs saņemsiet prātīgu situācijas izvērtējumu un koncentrējieties uz to, kas ir ļoti svarīgi. Tas ir ļoti nelabvēlīgs kāzu mēnesis, svarīgu darījumu noslēgšanai, biznesa uzsākšanai un ilgiem braucieniem.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment