Sieviešu horoskops 2018. gada jūlijam – sievietēm šis mēnesis sniegs harmoniju

Sievietēm nepieciešama aizsardzība, un pirmām kārtām no emocijām un pieredzes, ko izraisa planētu ietekme. Ikmēneša horoskops sniegs sievietēm to, ko viņas vēlas.

Jūlijs, salīdzinot ar iepriekšējo aizņemto mēnesi, solās būt mierīgāks un harmoniskāks. Astrologi atzīmē, ka būs iespējams koncentrēties uz darba mirkļiem un dot pietiekami daudz laika personīgai dzīvei. Vienīgais brīdinājums: jums nekavējoties vajadzēs izdarīt visu iespējamo, veicot ārkārtīgi svarīgus un nopietnus uzdevumus. Galu galā šī mēneša laikā tiek sagaidīts Mēness aptumsums, un visām lietām, kas sākās ar aptumsumu, ir divējāds raksturs. Mēness aptumsums var negatīvi ietekmēt spēju domāt objektīvi, un Mēness enerģijas trūkums atņems gribasspēku. Tātad šī mēneša beigās ir labāk atpalikt, izejot no steidzamiem darījumiem. Bet atlikušās jūlija dienas ir veiksmīgas dažādām pārmaiņām.

Lasi arī: Madaras: pret sāpēm, stipriem nerviem, pirtī iešanai. Un iekarini skapī!

Auns

Auna zīmes pārstāves, ja jūs neplānojat iemīlēties ar savu labāko draugu, tad jūlijā esiet ļoti uzmanīgas. Tagad jūs atradīsiet tādu pašu periodu, kad īpaša laime parādīs atmiņas un nostalģiju. Tajā pašā laikā pastiprināta tieksme uz uzticēšanos un stabilitāti var izspēlēt nežēlīgu joku: jūs riskējat uzsākt attiecības ar personu, kurai jūs visvairāk uzticaties. Tas, vai sākt lietu ar draugu, ir atkarīgs no jums, bet ļoti nelabvēlīgi ir veidot biznesa attiecības ar draugiem.

Saules ietekmē, kas uzturas Vēzī, jūs riskējat maldināt un pārvērtēt citu uzticamību. Jūs sāksiet kaut ko mest siltumā, tad aukstumā. Mērķīgums un vilcīgums izšķīst, un vilcināsies bailes, lai tos nomainītu. Mēģiniet atšķaidīt savu parasto dzīvi ar kaut ko jaunu un aizraujošu, atņemot sev laiku indīgai pašanalīzei.

Lasi arī: Vai arī jūs esat aizņemti vecāki? Lūk, šie padomi palīdzēs

Vērsis

Jūlijā sievietes, kas pārstāv Vērsi, uzmanīgi ieskauj tuvie cilvēki. Tomēr ir pārāk agri priecāties. Mīļotais, kā arī ģimenes locekļi, būs ļoti prasīgi pret tevi un aktīvi pieprasa atdot mīlestību un uzmanību ar interesi. Astrologi ziņo, ka radinieki var sākt izmantot savu atsaucību algotņu vajadzībām. Nepretojieties, bet arī neejiet pavadā – rūpēties par mīļajiem palīdzēs jums nākotnē, zvaigznes novērtēs jūsu pacietību un bezrūpību.

Piesātina tavus spēkus un sniedz sievišķīgu enerģiju Venēra, kas ir 10.jūlijā veiks pāreju no Lauvas uz Jaunavu, kas zaudēs savu spēku. Šajā sakarā jūlijā jums būs iemesli bažām. Vienkāršas nepatikšanas nepāries uz nopietnām problēmām, gluži pretēji, tevi satricinās un atstās kopumā patīkamus iespaidus. Jūtieties brīvi izmantot piedāvātās iespējas: jaunie uzdevumi būs perfekti un dos jums iespēju uzlabot savu dzīvi.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment