Horoskops 2018. gada jūlijam – neparedzami notikumi

Dvīņi

Jūlijā Dvīņi visticamāk nemainīsies. Merkura ietekme Lauvā liks jums būt aktīviem, iet uz priekšu, uzņemties uz sevi lieku atbildību, nepārtraukti risināt sarežģītus jautājumus un mēģināt īstenot daudzsološus plānus. Tomēr astrologi ir pārliecināti: jo mazāk jūs noslogojat sevi ar nopietniem uzdevumiem, jo ​​vieglāk tas būs jums.

Iekarot jaunus apvāršņus jūlijā, salīdzinot tikai ar “žurku skrējienu” – būs daudz darba, un iespējas – nulle. Jo vairāk smieklīgi un absurdi ir izvēlētie mērķi, jo vairāk panākumu jūs gūsiet. Trīs minūšu saruna ar bijušo klases biedru var būt daudzas reizes efektīvāka nekā lielu plānu ieviešana. 26. jūlijā merkurs nonāks reversā stāvoklī, kas radīs vēl vairāk problēmu. Vēlams mēneša beigās turēties prom no rūpēm un nepatikšanām, ierobežo tikai īsiem sirojumiem, pašmācībai un garīgam piknikam ar ģimeni.

Lasi arī: “Mīlestība uz mūžu” noslēpums

Vēzis

Kam patiešām patiks jūlijs, tas ir Vēzis. Neptūns Zivīs būs jūsu galvenais palīgs, veidojot pasākumus jums, lai jūs varētu sasniegt panākumus un atzīšanu visās dzīves jomās. Atcerieties tikai, ka šajā mēnesī galvenā loma būs mazajām dzīves dzīlēm un tikko uztveramām likteņa zīmēm. Jūs vēlaties pievērst uzmanību šiem sīkumiem, citādi vasaras vidū jūs varat pavadīt vilšanos un virkne neveiksmju.

Neptūns ir ilūziju dievs, tāpēc viņa ietekme var atlīdzināt pārāk jutīgos Vēžus ar pesimismu. Mēģiniet uzmanīgi izskatīt lietas un priecāties pat šķietami nenozīmīgos panākumos. Jūlijs jums ir izdevīgs mēnesis. Vairāk atpūsties, baudīt dzīvi, radīt jaunas paziņas un strādāt mazāk: korozīvs un monotons darbs šajā mēnesī var atņemt jums spēku.

Lauva

Saule, kas gatavojas doties uz jūsu zīmi, programmēs jūs, lai gūtu panākumus, biznesa aktivitātēm, ceļojošām un mainīgajām vietām. Patiesi, pāreja nebūs realizējama līdz 23. jūlijam, līdz šim datumam jūsu patrons paliks Vēža zvaigznājā, nodrošinot emocionālu pieredzi un emocionālus nemierus. Bet pat šajā gadījumā jūs nevarat zaudēt sirdi. Mēģiniet cīnīties ar apātiju, ejot svaigā gaisā. Fiziskajai aktivitātei var būt pozitīvas sekas, tādēļ teiksim “jā” sportam, aktīvam atpūtai un uzņēmējdarbībai. Samaziniet visas darbības, kurām nepieciešama monotonija un nekustamība: jo vairāk jūs pārvietojaties, jo vairāk jūs iegūstat spēku.

Mēneša pēdējās 9 dienās veiksies pozitīvi un palīdzēs sasniegt jūsu mērķi. Galvenais – nepieķerties lietām, ļaujiet sev un savai dzīvei pieskaņoties veiksmes un labklājības vilnim. Laidenas darbības var ļoti negatīvi ietekmēt jūsu nākotni.

Jaunava

Jūlijs ir labs mēnesis, lai parādītu mīlestību un rūpes par sevi. Venēra būs jūsu zīmē 10. jūlijā, nekā stiprinās vēlmi savtīgiem priekiem. Pēdējo mēnešu laikā jums ir jāvelta daudz laika citiem, ir pienācis laiks domāt par sevi, jo sevišķi paša zvaigznes virzās uz to. Pārtrauciet nodarboties un iet ar tiem, kas jums patīk: vissvarīgākā persona, kurai nepieciešama jūsu uzmanība, ir tu.

Venēra, kas negaidīti apmeklē tavu zvaigznāju uzlabos tavu sajūtu uzticību un pašvērtības. Nākamajā periodā nav nepieciešams mest prom savu dārgo ego: domāt vairāk par sevi, savām vēlmēm un mērķiem, tās plāniem un uzvarām. Astroloģiskās tendences šobrīd ir tādas, ka visi spēki, kas jums dod, kaitēs ne tikai citiem, bet arī tev un viss, kas jums jādara, būt ieguvējiem.

Lasi arī: Vai esat pārliecināti, ka krāpt savu mīļoto ir droši?

Svari

Jūlijā, tāpat kā pārējos mēnešos, Svari tiks pilnībā atrauti no zemes realitātēm. Atkal jūs būsiet aizņemts, meklējot līdzsvaru un harmoniju dzīvē, kas palīdzēs jums izlīdzināt šos neskaidros perioda akūtos leņķus. Jums valdīs Saturns. Šīs planētas enerģija sliecas mērenībā un stabilitātē, ko var uzskatīt par laimīgu zīmi. Jūsu patrons palīdzēs izvairīties no galējībām, ko izraisa citu planētu vardarbīgā ietekme.

Šis mēnesis palīdzēs mainīties, un pasākumi sāks domāt, ka jūsu dzīve drīz mainīsies, tāpēc jūliju var saukt par diezgan veiksmīgu. Tomēr panākumus materiālā jomā mazliet bloķēs daži pārpratumi personīgajā jomā. Jūs varat teikt, ka jūs saskaraties ar klasisku dilemmu: ko izvēlēties – ģimene vai darbs. Astrologi noliek Svarus karjeras jomā, jo būs daudz iespēju, ko ir žēl palaist garām, bet lēmums joprojām ir tavs.

Skorpions

Jūlijā Skorpions saskarsies ar Saturna negatīvo ietekmi. Ceļš uz panākumiem jūlijā iet caur mīnu lauku, un ir nepieciešams akli sasniegt augstumus. Ir saprātīgi mēģināt pārliecināties, ka jums nav jāpieņem atbildīgi lēmumi. Zvaniet, lai lūgtu palīdzību no tuviem cilvēkiem un klausītos vecākās paaudzes gudros padomus.

Nākamā perioda priekšrocības ir garastāvokļa uzlabošana un būtiskās enerģijas pieaugums. Jums vairs nav jāpieņem obsesīvas domas, bailes, jūs varat pat atteikties no stereotipiskas domāšanas un uz visiem laikiem pamest komforta zonu. Bet atcerieties, ka jūsu intuīcija nedarbosies pareizi.

Strēlnieks

Brīvību mīlošais Strēlnieks šajā mēnesī būs ļoti ērts. Spēcīgs un pozitīvs Neptūns atbrīvos jūs, jūsu apziņu un dzīvi no jebkādām važas un saitēm. Tiesa, jaunais ne vienmēr ir labākais. Bet, ja jums ir bail no pārmaiņām, astrologi iesakām atrast savu dzīves stabilitāti un turēties uz to, ka Neptūna ietekme var laupīt jums ko pazīstamu un mīļu. Mēģiniet nepievērst tik daudz uzmanības tam, ko nevēlaties zaudēt. Un, protams, visticamāk izteikt savas domas un runāt par to, kas ir būtiski, lai jūs – tas stiprinās enerģijas pieslēgumu un neļaus Neptūnam izvēlēties visdārgāko lietu jūsu dzīvē.

Strēlnieki, kuri ir gatavi pārmaiņām un jaunam posmam, var satikt vilni. Nebaidieties sadedzināt tiltus un nogriezt saites: šomēnes jūs esat gatavi ienākt jaunā pasaulē un mainīt savu dzīvi.

Lasi arī: 11 pazīmes, kas norāda uz to, ka mīļotais būs uzticīgs

Mežāzis

Mežāžu zīmes pārstāvjus sagaida nenoteiktība, nestabilitāte un pārpratumi. Reversā Saturna izraisītā krīze ietekmēs ikvienu, bet, protams, daudz kas būs atkarīgs no pašreizējā stāvokļa. Mežāži ar labi nostiprinātu dzīvi un likteni jutīs tikai retos nenoteiktības gadījumus, un galvenais šoks būs tiem, kuri vēl nav izlēmuši, ko viņi grib no dzīves. Varbūt bailes un šaubas ir nākamā perioda galvenās problēmas. Bet jums nav nepieciešams izsaukt trauksmi un nonākt depresijā: mēģiniet uzmanīgi novērtēt situāciju un saprast, kas jums un sev un pasaulei ir vajadzīgs. Zvaigznes ir pārliecinātas, jūs atradīsiet atbildes, ja jūs nepakļausieties Saturna provokācijai.

Mēneša vidus solās būt izdevīgāks. Saturna negatīvisms, kas dzīvo tavā zīmē, pārtrauks tevi sajaukt. Pēc 23.jūlija varat droši sasniegt savus mērķus un plānus. Šajā mēnesī ir jāizmanto visas iespējas, lai pareizi risinātu iekšējās problēmas. Tas ir svarīgs posms, kas nepieciešams pozitīvām pārmaiņām, tāpēc piedodiet šo negatīvo iespēju, lai nākotnē uzlabotu savu dzīvi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram ir ieteicams sagatavoties kardinālajām izmaiņām, un vēl labāk – mēģināt piesaistīt pozitīvas pārmaiņas viņu dzīvē. Neskatoties uz zvaigžņu haosu, kas valdīs apkārt, Marss dos veiksmi jums paliekot jūsu zīmē. Bet nepaļaujieties tikai uz veiksmīgu iespēju: jūsu patrons pāriet pretējā virzienā, kas norāda uz negaidītu notikumu attīstību. Aprakstītie rezultāti var ievērojami atšķirties no reālajiem: tie būs vairākas reizes labāki nekā plānoti, bet jūs to nesaprotat nekavējoties, un ilgu laiku jūs izjutīsiet neapmierinātību un vilinājumu.

Metamorfozes iziet visas dzīves jomas, bet īpašs iespaids atstās pārmaiņas personīgajā sfērā. Nākamajā mēnesī jūs būsiet neticami pievilcīgi, izlēmīgi un aizraujoši, ko noteikti novērtēs pretējā dzimuma pārstāvji.

Zivis

Šajā mēnesī Zivju pārstāvji var pilnīgi atpūsties un nodoties pašreizējam. Astrologi atzīmē labvēlīga laika posma sākumu, kurā jūs varat atteikties izpildīt uzdevumus, kurus nevēlaties darīt. Godīgi sakot, no jums ir atkarīgs ļoti maz, tādēļ vispiemērotākā lieta, ko jūs varat darīt, ir ļaut pašreizējam pārcelties jaunos krastos. Gara spēks, apņēmība un mērķtiecība tev nepalīdzēs. Uz laiku atvienojiet no informācijas trokšņa, atpūtieties, palēniniet un izbaudiet dzīvi.

Venēras ietekme atbrīvos jūs no darba, aktivitātes un ambīcijām. Bet jūs varat ne tikai atpūsties, bet kā izkļūt no dzīves realitātēm un problēmām. Atcerieties: jo vairāk jūs mēģināsiet mainīt likteni jūlijā, jo spēcīgāks tas sāksies un apgrūtinās jūs ar problēmām.

Avots

Leave a Comment