Horoskops 2019. gadam sievietēm – radīsies iespēja izaugsmei un dzīves kvalitātes uzlabošanai!

Lauva

Lai izvairītos no finanšu satricinājuma 2019. gadā, Lauvas sievietēm būtu jāierobežo izdevumi. Astrologi un speciālisti iesaka nepirkt neko dārgu, neņemt aizdevumus un naudu parādos. Izņēmums būs tikai piespiedu izmaksas.

Gada beigās zvaigznes un planētas var nelabvēlīgi ietekmēt sieviešu veselību. No rudens vidus, Lauvas nedrīkst apgrūtināt sevi ar smagu darbu un neuzņemties nekādu papildu atbildību. Labāk ir atpūsties un mainīt situāciju pirms Jaunā gada. Tas ir viens no labākajiem veidiem, kā uzkrāt sieviešu enerģiju.

Straujš enerģijas pieauguma periods būs pavasara beigas. Garīgais, intelektuālais un fiziskais spēks palielināsies, lai jūs varētu veikt jebkuru darbu, kam nepieciešams liels laika un enerģijas ieguldījums.

Lasi arī: Monogāmie vīrieši saskaņā ar Zodiaka zīmi: visuzticamāko reitings

Jaunava

Palielināt sievišķo enerģiju gada sākumā, mīlestība palīdzēs Jaunavām. Jums ir nepieciešams pavadīt tik daudz laika, cik vien iespējams, ar savu mīļoto personu un ar savu ģimeni. Šajā laikā izredzes atrast dvēseles draugu ir īpaši augstas.

Uzņēmējdarbības sektorā laika posms no gada sākuma līdz pavasara beigām nebūs labākais laiks. Maija beigās jūs varat sākt jaunu biznesu un ienirt darbā ar galvu. Šajā periodā sāksies straujš enerģijas pieaugums.

Runājot par romantiku, zvaigznes un planētas gandrīz neregulēs šo dzīves aspektu no vasaras vidus, tāpēc visa gada garumā Jaunavas būs veiksmīgas mīlestībā. Vīrieši bieži pievērsīs uzmanību Jaunavām. To var izmantot saviem nolūkiem darbā un mīlestībā.

Svari

Gada sākums būs ļoti veiksmīgs un veicina darbu, uzņēmējdarbību. Jūs varat veikt darījumus, mainīt darba vietas, parakstīt svarīgus dokumentus, ņemt aizdevumus. Pavasara beigās dārgas iegādes būs labvēlīgas.

Svaru noskaņojums būs atkarīgs no pašas, kā arī no panākumiem biznesā. Jo vairāk gadījumu iet uz “pabeigto darbu” mapi, jo vairāk motivācijas būs turpmākajiem varoņdarbiem gan mājās, gan darbā. Ūdens procedūras, pastaigas, saziņa ar draugiem un mīļajiem palīdzēs mazināt stresu un atjaunot jūsu prātu turpmākai rīcībai. 

2019. gads būs pilns ar pozitīvām emocijām un iespējām Svariem, bet jums nevajadzētu atpūsties un atstāt lietas nejauši, citādi viss iet uz leju. Pareiza domāšanas pieeja kļūs arvien svarīgāka tuvojoties 2020. gadam.

Lasi arī: 2019. gada horoskops no astroloģes Andželas Perlas – pārmaiņu gads, daudziem būs iespēja atbrīvoties no problēmām un iegūt mieru!

Skorpions

2019. gada enerģētikas nozare ir nestabila: veiksmīgos periodus aizstās neproduktīvi. Rituāli palīdzēs saglabāt pašpārliecinātību un rastu risinājumus problēmām grūtos brīžos. Tie ir īpaši noderīgi gada pirmajā pusē, kad neparedzētu nepatikšanu varbūtība būs lielāka.

Gan darbos, gan mīlestībā būs noderīgas jaunas idejas, novatoriska domāšana. Biežāk 2019.gadā Skorpions mēģinās mierīgi atrisināt mazus konfliktus, jo lielākas būs viņu izredzes uz panākumiem mīlestībā un darbā. Visus iespējamos apjukumus, strīdus vislabāk atrisināt bez negatīvas un impulsīvas rīcības.

Cūkas gads būs veiksmīgs sporta nodarbībām un Vese***as uzlabošanai. Jūs varat droši ieturēt diētu, pierakstīties sporta zālē, atteikties no kaitīgiem ieradumiem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment