Horoskops 2019. gadam sievietēm – radīsies iespēja izaugsmei un dzīves kvalitātes uzlabošanai!

Astrologi pastāstīja, kas gaida katras Zodiaka zīmes sievietes 2019. gadā. Ekspertu prognoze palīdzēs jums plānot savus jautājumus un noteikt prioritātes.

Sieviešu enerģija ir ļoti atkarīga no zvaigznēm un planētām. Tas attiecas ne tikai uz katru dienu, nedēļu vai mēnesi, bet arī uz visu gadu. Dzeltenās cūkas 2019. gads būs sieviešu enerģijas izaugsme. Atbrīvojieties no  desmit lietām, kas var iznīcināt jūsu auru. Tātad jūs saglabāsiet izturību un veiksmi.

Auns

Gada sākumā pasākumi un maksimālā aktivitāte būs labvēlīga. Tuvāk pavasarim izzudīs nepārtrauktas dinamikas nepieciešamība, un emocionālā stabilitāte nomainīsies ar dažām problēmām. Tas galvenokārt būs saistīts ar empātijas attīstību. Astrologi iesaka domāt par citiem cilvēkiem un viņu problēmām pavasarī un vasarā, cik reti iespējams. Auniem būs jāierobežo ģimenes pārdzīvojumi. Pārējiem cilvēkiem jāpārtrauc palīdzēt no sirdsapziņas viedokļa – tikai, ja tā liek pienākums.

Visveiksmīgākais laiks finanšu uzvarām būs gada sākums un beigas. Vasarā un pavasarī jūs varat koncentrēt savu spēku, lai atrastu sapņu vīrieti, veidotu ģimeni. Šajā periodā būs veiksmīgas kāzas, mīlestības atzīšanās, romantika un kopīgas lietas.

Pēdējo pāris mēnešu laikā Aunu sievietes var kļūt viegli aizkaitināmas un sprādzienbīstamas. Vingrinājumi un fiziskās aktivitātes palīdzēs tikt galā ar negatīvo.

Lasi arī: 10 lietas, no kurām ir jāatbrīvojas pirms Jaunā 2019. gada

Vērsis

Gada sākums ir lieliski piemērots smagam darbam, mājsaimniecības darbiem, ikdienas darbam. Vēršu uzmanība palielināsies vairākas reizes, kas nozīmē, ka varēsiet veltīt laiku un mācīties vairāk. Veicot plānošanu, ir ieteicams ievērot piesardzību – neuzstādiet sev pārāk sarežģītus uzdevumus. Enerģijas patēriņš gada sākumā tiks palielināts, tāpēc jums vajadzētu koncentrēties tikai uz pienākumiem.

2019.gadā Vērsim ir vēlams, atbalstīt savu vīru un, ja iespējams, palīdzēt viņam. Ja Vērsis to var izdarīt, tad stiprinās attiecības un palielinās viņas nozīmi mīļotā dzīvē.

Visu gadu Vērša šarms pakāpeniski pieaugs. Šogad jūs varat droši iesaistīties laulībās un sākt jaunas attiecības.

Dvīņi

Dvīņiem ir ieteicams uzmanīties no attiecībām attālumā. Saskaņā ar prognozi, tas būs sarežģīts mīlestības pārbaudījums, tāpēc labāk nešķirties ilgstoši ar savu vīrieti.

Enerģijas trūkumu 2019. gada vidū var kompensēt ar īpašu meditāciju palīdzību. Visu divpadsmit mēnešu laikā labāk izturēties pret naudas izdevumiem ar lielu rūpību. Būs bīstami veikt bezmērķīgus  pirkumus.

Gada beigās enerģija stabilizēsies. Stress izzudīs, parādīsies jauni pozitīvu emociju avoti. Vasaras un rudens otra puse ir lieliski piemērota labai atpūtai, ainavu maiņai, jauniem sākumiem un plānu īstenošanai.

Lasi arī: Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa horoskops

Vēzis

Enerģijas fona virsotnes periods  Vēzim nāks vasaras sākumā. Šīm sievietēm būs vēlēšanās darīt visu uzreiz. Tur būs jauna motivācija, daudz spēka krājumā. Gada sākumā un pēdējo pāris mēnešu laikā šāds satraukums var būt bīstams, bet vasarā un agrā rudenī jūs varat droši uzņemties visas jaunās iniciatīvas. Galvenais – neaizmirstiet par pienākumiem.

Zvaigžņu un planētu enerģija būs konstruktīva sieviešu Vēzim gada sākumā. Pirmajos 2019. gada mēnešos ir vērts uzmanīgi izvērtēt savas spējas un nopietni uztvert savu darbu. Šajā gadījumā planētas palīdzēs noteikt nākotnes plānus. Visu gadu astrologi iesaka klausīties iekšējo balsi un paļauties uz personīgo pieredzi, izvairoties no kāda cita padoma.

Impulsīvas darbības var traucēt mieru un harmoniju ģimenē, kas negatīvi ietekmēs visas citas dzīves jomas. Tas iznīcinās enerģiju un traucēs personisko laimi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment