Horoskops 2019. gadam sievietēm – radīsies iespēja izaugsmei un dzīves kvalitātes uzlabošanai!

Strēlnieks

Šogad naudas problēmas atrisināt Strēlniekiem būs vieglāk nekā parasti. Jūs varat plānot lielus pirkumus, veikt pārdomāto ieguldījumu, atvērt savu biznesu.

Visums piešķirs Strēlniekam veiksmīgas iespējas, taču tas prasīs daudz pūļu, lai tās izmantotu un gūtu panākumus. Profesionālās aktivitātēs ir labāk atturēties no fundamentālām izmaiņām, koncentrējoties uz jautājumiem, kas ilgu laiku gaidīja lēmumu.

Tas būs gads maigumam un vīriešu uzmanībai. Jūs varat doties uz randiņiem, flirtēt un radīt jaunus draugus jebkurā laika periodā.

Lasi arī: Kādām zodiaka zīmēm paveiksies 2019. gadā

Mežāzis

Šogad varat uzlabot attiecības ar saviem nelabvēļiem. Gluži pretēji, tuvie cilvēki var atkāpties no Mežāžu sievietēm. Šī iemesla dēļ nav nepieciešams atlikt svarīgu kopīgu jautājumu un problēmu risināšanu. Jebkurus strīdus ir labāk apturēt, līdz brīdim, kad viss iziet no kontroles. Uzmanība cilvēkiem un viņu jūtām garantē panākumus mīlestībā un darbos. Šis gads ir ideāli piemērots tikai nosvērtajiem lēmumiem.

Aktīvā atpūta un iespējamais sports ir divi īsākie ceļi labam garastāvoklim un labklājībai. Nebūs lieka arī īpaša sieviešu praktika, kas palīdz stiprināt intuīciju un enerģiju.

Ūdensvīrs

Gada sākumā zvaigznēm un planētām būs spēcīga disonanse, tādēļ darbā var rasties grūtības. Labāk ir attālināties no finanšu jautājumiem un atbildīgiem jautājumiem. Šajā laikā astrologi iesaka Ūdensvīram koncentrēt visu viņu uzmanību uz mīlestību.

Šis gads, īpaši vasara un rudens, ir lieliski piemērots kāzām un romantikai, meklēt otro pusi.

Pirmajos trīs mēnešos eksperti iesaka klausīties mīļoto padomu. Tie palīdzēs sievietēm Ūdensvīram pieņemt svarīgus lēmumus. Arī ziemā un agrā pavasarī Ūdensvīru ātri pamet spēki. Atjaunot krājumus palīdzēs savlaicīgas atpūtas. 2019. gada sākumā labāk neveikt pārmērīgu darbu. Jums nevajadzētu uzņemties jaunus projektus, kamēr jums neizdodas tikt galā ar vecajiem.

Lasi arī: Retrograda Merkurs no 2018.gada 17. novembra līdz 5.decembrim: kā izvairīties no problēmām ar naudu

Zivis

Apziņa palīdzēs sievietēm Zivīm palielināt pašapziņu un piesaistīt veiksmi. Karstais temperaments un pārliecība 2019. gadā nepalīdzēs sasniegt savu mērķi. Labāk ir atrisināt visas problēmas ar diplomātijas un laipnības palīdzību. Piekāpšanās draudzeņu, vīra un mīļoto priekša, palīdzēs stiprināt attiecības.

Visā gada laikā labāk neatteikties no atpūtas. Labāk ir veltīt šos divpadsmit mēnešus patīkamiem pirkumiem, jaunām paziņām, saziņai. Kopējās lietas atvedīs Zivis tuvāk cilvēkiem, tāpēc jums nevajadzētu tiekties pēc vientulības.

Vasara un rudens būs lielisks laiks jaunu sākumu, karjeras izmaiņu, pārvietošanas un svarīgu lēmumu pieņemšanai. Pateicoties planētu pozitīvajai ietekmei, Zivju spēki atgūsies ātrāk.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment