Horoskops 2023. gada 10. augustam: klausiet savu intuīciju, tā nepievils

♌ Lauva

Ceturtdien tevi “pieķers” pagātnes kļūda, un tās sekas liks par sevi manīt. Neesiet izmisumā, jums ir pietiekami daudz iespēju visu labot. Nav arī vērts sev pārmest – kā zināms, tas, kurš neko nedara, nemaldos.

🔁 jāatgriežas pagātnē

✅ izlabojiet veco kļūdu

🧘‍♀️ saglabājiet sirdsmieru

♍ Jaunava

Nedēļas beigās tava iztēle strādās ar pilnu jaudu, un burtiski izplūdīsi ar radošām idejām. Nepalaidiet garām iespēju pārsteigt citus, nepadodieties, saskaroties ar kritiku – suns rej, bet karavāna dodas tālāk!

📈 Paaugstināta garīgā aktivitāte

😊 iespēja parādīt no savas labākās puses

🏃‍♂️ drosmīgi virzies uz mērķi

♎ Svari

Izbeidziet attiecības, kas jūs nomāc un jau sen ir pārdzīvojušas savu lietderību. Šodien zvaigznes sniegs jums maksimālu palīdzību, un plaisa būs nesāpīga. Izrādiet gļēvulību – jūs būsiet spiests ilgstoši sazināties ar cilvēku, kurš jums jau sen ir bijis neinteresants un, iespējams, nepatīkams.

🙅‍♀️ nepiespiediet sevi sazināties

❌ Pārtrauciet novecojušas attiecības

💪 esi izlēmīgs un neizrādi gļēvulību

♏ Skorpions

Diena labvēlīga galīgo lēmumu pieņemšanai, pēdējiem soļiem, rezumēšanai. Kā arī veiksmīgi pārdošanas darījumi, komandējumi un personīgie braucieni. Vakarā sagaidi zvanu – kāds no taviem radiniekiem vai kolēģiem pateiks priecīgās ziņas.

✅ Lietu pārliecināšanas un summēšanas diena

🤝 veiksmīgi pārdošanas darījumi

🚘📩 Veiksmi braucienos un komandējumos, labas ziņas

♐ Strēlnieks

Ir pienācis laiks precizēt un pielikt i. Tas attiecas uz visām dzīves jomām! Jānoskaidro kāds pārpratums ar kādu sev tuvu cilvēku? Vai jau sen esi atlikusi svarīgu sarunu ar priekšnieku vai kolēģi? Sarunas ar partneriem vai klientiem ievilkās, un jūs nevarat nonākt pie kompromisa? Šodien ir tā diena, kad nepieciešams visu izdomāt un pieņemt galīgo “spriedumu”.

🧹 diena kārtības atjaunošanai visās dzīves jomās

💪 esi izlēmīgs

✅ ielieciet visus “punktus” un citas “pieturzīmes”

Lasi arī: Kā saprast, ka neesi vajadzīgs

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: dažiem nāksies saskarties ar problēmām, kādā no dzīves sfērām!

♑ Mežāzis

Ceturtdien Mežāzis ir neparasti sabiedrisks un spējīgs runāt ar jebkuru. Centies no tā gūt maksimālu labumu – sarunājies, dodies uz interviju, drosmīgi kaulējies, slēdzot pārdošanas darījumus.

🗣 teicamas oratora prasmes

👏 veiksmi sarunās

🤝 Laba diena darījumu slēgšanai

♒ Ūdensvīrs

Īstais brīdis, lai atbrīvotos no stresa avotiem, nogrieztu nevajadzīgos sakarus. Tas attiecas pat uz mazākajām lietām. Jaunais džemperis izrādījās neciešami “durstīgs”? Nežēlojiet par to iztērēto naudu un nosūtiet neērtu lietu lupatā. Kaitina kaimiņš, kurš regulāri ieskrien papļāpāt? Tieši saki, ka esi aizņemts, un viņi brauc ciemos pēc ielūguma. Jūtieties brīvi atbrīvot savu vietu no tā, kas jums nesagādā prieku.

🧹 Atbrīvojies no visa liekā, nepatīkamā

❌ pārtrauciet neinteresantu saziņu

🎭 Nerīkojies sirsnīgi, ja apmeklējumi nav piemēroti

♓ Zivis

Ceturtdien zvaigznes iesaka Zivīm pāriet no pārdomām un apcerēm uz darbību. Dariet kaut ko, lai atstātu labvēlīgu iespaidu uz priekšniecību, stiprinātu savu autoritāti kolēģu acīs. Vienkārši atcerieties, ka mērķis ne vienmēr attaisno līdzekļus, un nevajag iet pāri galvām.

❌ nesēdi uz vietas

👣 Sper pirmos soļus sava mērķa virzienā

☝️Izvairies no negodīgiem veidiem, neej pāri galvām

Leave a Comment