Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: dažiem nāksies saskarties ar problēmām, kādā no dzīves sfērām!

Prognozes ir labākie draugi apdomīgām personām. Ir pienācis laiks uzzināt, ko zvaigznes un planētas mums ir sagatavojušas nākamajās septiņās dienās. Tas palīdzēs pareizi plānot lietas.

Pirmkārt, ir vērts atzīmēt, ka šī nedēļa būs gana stabila noskaņojuma un enerģijas ziņā, jo nekādi būtiski zvaigžņu notikumi nav gaidāmi no 14.-20. No otras puses, retrogrāda Venēra turpinās darīt savus tumšos darbus, liekot mums nervozēt, tāpēc ir pienācis laiks pārskatīt ekspertu padomus par to, kā izmantot garastāvokļa svārstības savā labā.

Auns

Ir pienācis laiks spert labestības, radīšanas un piesardzības ceļu. Aunam ir reāla iespēja ieraudzīt savu dzīvi no malas un izdarīt par to pareizos secinājumus. Ja jūs steidzaties un riskējat ar savu reputāciju, varat to ļoti ātri zaudēt. Zvaigžņu eksperti atgādina, ka domas ir visspēcīgākais ierocis, tāpēc, pirms “nospiežat sprūdu”, pasakot ko svarīgu, jāpārliecinās, vai tas ir vērsts pareizajā virzienā.

Vērsis

Vērsim ir reāla iespēja ar radošuma palīdzību sasniegt labākos rezultātus darbā, lietās un mīlestībā. Tas ir ārkārtīgi svarīgi, jo parastās metodes var vienkārši nedarboties. Jāskatās abpusēji, jo Visums var mēģināt palīdzēt Vērsim caur dažām tikko pamanāmām zīmēm. Jebkurā gadījumā ir pienācis laiks pāriet no vārdiem pie darbiem.

Lasi arī: 5 Sli**bas, kuras var izraisīt miega trūkums: īpaši esiet uzmanīgi, ja pamanāt 2., 4. un 5. punktā esošās Sli**bas pazīmes

Lasi arī: Kā saprast, ka vīrietis tevī ir iemīlējies: 3 pazīmes saskaņā ar vīrieša zvaigžņu zīmi

Dvīņi

Dvīņu ietekme uz citiem būs ļoti, ļoti liela, pat ja viņiem šķiet, ka tas tā nav. Vārdi, darbības un pat Dvīņu izskats var izraisīt cilvēkos noteiktas domas. Mums jācenšas šīs domas padarīt radošas. Ir viena svarīga iezīme – Dvīņu domas bez lielām grūtībām var izlasīt arī citi. Tu vari iedvesmot ikvienu sev apkārt to, ko vēlies, bet labāk esi uzmanīgs.

Vēzis

Vēžiem nedēļas beigās būs nepieciešams neliels sakratījums. Šeit nav runa par emocionāliem uzliesmojumiem, bet gan vairāk par fiziskām aktivitātēm. Jūs varat doties ārpus pilsētas, sportot, apmeklēt interesantu vietu. Ja visu nedēļu sēdēsi darbā vai mājās, tas Vēžiem neko labu no vārda nenesīs. Zvaigžņu eksperti arī atgādina, ka visu sasniegumu sākumpunkts ir pareizi uzstādīts mērķis.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment