Horoskops 2023. gada 11. aprīlim

Auns

Nedēļu iesākuši produktīvi, jau otrdien Aunam vajadzētu ļaut sev vairāk atpūsties. Jums nevajadzētu steigties ar darbu – labāk rīkoties uzmanīgi un papildus vēlreiz pārbaudīt savus rezultātus. Dienas galvenais uzsvars ir labāk veidot saziņu ar ģimeni un mīļajiem – tas palīdzēs uzlādēties un maksimāli ietaupīt spēkus.

Vērsis

Atšķirībā no citu zīmju pārstāvjiem, otrdien Vērsis sajutīs neticamu enerģijas pieplūdumu. Pastiprināto aktivitāti vari novirzīt uz jebkuru dzīves sfēru – tas nesīs panākumus pat mīlestībā, pat draudzībā, pat karjerā. Tajā pašā dienā jūs varat atrisināt daudzus sīkus jautājumus, kas jums ilgu laiku nav ļāvuši dzīvot mierā.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 10. aprīļa līdz 16. aprīlim

Dvīņi

Jau otrdien nervu spriedze pazūd. Dvīņus pārņems miera un labas gribas sajūta pret citiem. Tiesa, diez vai šajā dienā varēsi koncentrēties darbam – labāk nodarbojies ar sabiedriskajām lietām vai vienkārši velti dienu attiecību veidošanai ar kolēģiem.

Vēzis

Otrdien nevajadzētu plānot nopietnas lietišķas tikšanās – komunikācija var neizdoties, un neparedzami notikumi radīs apjukumu biznesā. Ja iespējams, labāk pavadīt visu dienu kopā ar ģimeni un mīļajiem. Slikta diena darījumu slēgšanai – var būt kļūdas dokumentos.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment