Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 10. aprīļa līdz 16. aprīlim

Numeroloģija ir zinātne, kas aizsākās vairākus tūkstošus gadu. Šajā laikā šīs jomas speciālisti ir spējuši iegūt milzīgu zināšanu apjomu par to, kā skaitļi ietekmē mūs un mūsu dzīvi kopumā. Laiks uzzināt, kas mūs sagaida laika posmā no 10. līdz 16. aprīlim.

No numeroloģiskā viedokļa periodu nevar saukt par negatīvu vai labvēlīgu. Tas būs diezgan neitrāli, taču grūtības un problēmas ik pa laikam var parādīties katram no mums. Lai tiem pretotos, ir jāievēro veiksmes garīgie likumi un neaizmirst vienkāršus numerologu ieteikumus.

Šīs nedēļas numeroloģija

Vispirms jums ir jānoskaidro, kāds skaitlis šajā laikā valdīs pār pasauli. Tātad mēs varam labāk paredzēt dažus notikumus un rast risinājumus problēmām. Lai to izdarītu, saskaitiet visus datumus, pēc tam pievienojiet tiem mēneša kārtas numuru (4, jo aprīlis ir ceturtais pēc kārtas):

(10+11+12+13+14+15+16)+4=95. 9+5=14. 1+4=5.

Pieci  ir skaitlis, kas apzīmē vienlīdzību, harmoniju, vidu. Nepatīk, ja cilvēki cenšas sevi izvirzīt augstāk par citiem. Augstprātība un egoisms būs ārkārtīgi bīstamas rakstura īpašības, taču arī altruisms un neapvaldīta vēlme palīdzēt citiem uz sava rēķina arī nebūs lieliska izvēle.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2023. gada aprīlī

Tā vietā, lai kļūtu mazdūšīgs, labāk ir atrast veidu, kā izklaidēties. Ne viss var notikt šonedēļ, kā mēs gaidām, taču tas nebūt nenozīmē, ka Visums ir pret mums. Drīzāk viņa var vienkārši nepiekrist mūsu entuziasmam par konkrētu jautājumu. No 10. līdz 16. datumam ir svarīgi būt aktīvam tur, kur nav iespējas paļauties uz citiem. Nebaidieties uzņemties iniciatīvu savās rokās.

Numeroloģijas padomi nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. aprīlim

Ja šajās septiņās dienās uznāk apātija un pazūd vēlme rīkoties, nav nekā slikta. Nevainojiet sevi par to un vispār pārtrauciet paškritiku. Pretējā gadījumā jūs atņemsiet sev spēkus un enerģiju.

No 10. līdz 16. datumam citi var uz jums izdarīt morālu spiedienu. Nekādā gadījumā nepakļaujieties provokācijām un izdzeniet vēlmi atriebties. Pieci ir ārkārtīgi negatīvi noskaņoti pret jebkādām atriebības izpausmēm, ieskaitot apvainojumus.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment