Horoskops 2023. gada 14. jūnijam: risks atmaksāsies!

Lauva

Ieklausieties citu viedokļos, neignorējiet radu un draugu padomus. Atcerieties, ka nereti cilvēki, kas situāciju vēro no malas, to saprot labāk nekā tiešie notikumu dalībnieki un var ieteikt optimālāko risinājumu.

Jaunava

Saspringta diena, kad var rasties nesaprašanās ar apkārtējiem. Tas, kā reaģēt, ir atkarīgs no jūsu rakstura – ja nedomājat, ka labs strīds ir labāks par sliktu pasauli, “izpūtiet tvaiku”. Un tiem, kam nepatīk konfliktēt, ir ieteicams atstāt “kaujas lauku” ar jebkādu ieganstu.

Svari

Lieliska diena gan biznesa, gan personīgajiem ceļojumiem. Ne mazāk veiksmīgi būs lieli pirkumi un jauni finanšu projekti. Bet šodien nav vērts ņemt kredītu vai hipotēku, būs problēmas ar naudas atgriešanu.

Skorpions

Izvairieties no veidiem, kā sasniegt mērķi, kas saistīts ar citu maldināšanu. Ja jūs rīkojaties negodīgi, tuvākajā nākotnē tas vērsīsies pret jums, un jūs ilgi tiksit galā ar sekām.

Strēlnieks

Mēģiniet samierināties ar to, ka bagātība jums nekritīs no debesīm un šķirties no sapņiem par panākumiem “pēc līdakas pavēles”. Zvaigznes brīdina par lielu risku kļūt par upuri krāpniekiem, kuri meklē vieglas naudas cienītājus. Labāk sagatavojies smagam darbam.

Lasi arī: Kāpēc cilvēki tevī iemīlas: atbildes katram zvaigžņu zīmes pārstāvim. Izmanto šo informāciju savā labā!

Lasi arī: Spēcīgi amuleti pret naudas zaudēšanu: makam, darba galdam un kabatai

Mežāzis

Esiet piesardzīgs, runājot par saviem panākumiem un sasniegumiem – citi to var uzskatīt par lielīšanos, un jūs riskējat tikt skarbi kritizēti. Atcerieties, ka laime mīl klusumu un neizraisa skaudīgus cilvēkus.

Ūdensvīrs

Šodien zvaigznes iesaka vairāk klausīties, nevis runāt. Jūs varat uzzināt kaut ko ļoti svarīgu sev. Informācija būs pretrunīga, un pirms tās izmantošanas pārbaudiet, cik tā ir uzticama.

Zivis

Nedēļas vidū iespējamas romantiskas iepazīšanās, turklāt vietās, kas tam nav piemērotas. Esiet gatavs satikt topošo pielūdzēju vai nopūtu objektu pat tad, kad dodaties iznest atkritumus. Un Zivīm, kuras jau ir attiecībās, zvaigznes sola patīkamus pārsteigumus no partnera / dzīvesbiedra.

Leave a Comment