Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 12. jūnija līdz 18. jūnijam

Katra nedēļa jums un man ir jauns pārbaudījums, jaunas virsotnes un jauni kritumi. Ar visu to pastāv liela varbūtība, ka viss paliks stabili. Galu galā viss ir atkarīgs tikai no jums, un zvaigznes un planētas ir tikai starpnieki ceļā uz laimi.

Saskaņā ar Pāvela Globas prognozēm, laika posmā no 12. līdz 18. jūnijam mūs visus sagaida kaut kas unikāls un ļoti nozīmīgs. Visās dzīves jomās gūt panākumus nebūs iespējams, taču katram no mums ir iespēja paveikt ko svarīgu. Lai to izdarītu, šajā bezgalīgajā notikumu virknē jums vienkārši jāspēj atrast pozitīvās daļiņas.

Auns

Auniem, kuriem acīmredzami ir problēmas ar veiksmi, jāmeklē palīdzība  īpašā praksē. Šonedēļ nakts gaismekļi palīdzēs šīs zīmes cilvēkiem piesaistīt laimi. Planētas ir viņu pusē, tāpēc visam vajadzētu izrādīties labāk, ātrāk. Ir svarīgi paskatīties sev apkārt un padomāt, ar kuru kopā pavadīt laiku ir vispatīkamāk. Nav nepieciešams pārspīlēt sevi un neatrasties blakus tiem, kas ir kaitinoši. Aunam vajadzētu parūpēties par savu garastāvokli un veselību. Ja viņi ieskauj sevi ar naidīgiem cilvēkiem un darbiem, tad enerģija izsīks ļoti ātri. Iespējams, ka priekšplānā izvirzīsies pienākumi.

Vērsis

Vērsim šobrīd nevajag pāriet uz jaunu attiecību posmu un steigties pieņemt nopietnus lēmumus biznesā un darbā. Arī šonedēļ labāk paļauties uz saviem spēkiem. Pāvels Globa iesaka jaunā veidā noteikt prioritātes un paskatīties apkārt – veiksme ir kaut kur tuvumā, bet no Vērša labi slēpjas. Lai to atrastu, jāuzticas sestajai sajūtai, kas tiks saasināta līdz sestdienai – līdz brīdim, kad Saturns sāks retrogrādā. Darbā iespējamas grūtības. Lai gan tie būs pārvarami, stresa mazināšanai tomēr labāk ir izmantot elpošanas praksi.

Lasi arī: Numerologi pastāstīja kā tavs dzimšanas datums ietekmē tavus panākumus darbā, naudā un mīlestībā?

Lasi arī: Kā pareizi glabāt naudu makā, lai tās kļūtu vairāk. Tas tiešām strādā.

Dvīņi

Dvīņiem šajā laikā ļoti veiksies. Šajā sakarā viņiem var uzbrukt ienaidnieki un ļaundari. Tas liek domāt, ka ir pienācis laiks izmantot desmit trikus, lai aizsargātu biolauku. Nedēļa ir labvēlīga, taču, ja Dvīņus pēkšņi pārņem problēmas, tad nevajadzētu palikt ar tiem vienatnē. Ir nepieciešams bez bailēm un šaubām lūgt palīdzību no draugiem un radiniekiem. Mijiedarbība ar cilvēkiem pacels Dvīņus pilnīgi jaunā līmenī, tāpēc vislabāk to izmantot, kamēr ir tāda iespēja. Tagad ir visas iespējas atrast mīlestību, draudzību.

Vēzis

Vēži var droši pārtraukt attiecības, ja jūt, ka tās viņiem nenes nekādu labumu. Noteikti nav vērts pievilt tuvākos un mīļotos cilvēkus. Runājot par darbu, Vēži, visticamāk, spēs atrast jaunus ienākumu avotus, jaunus vaļaspriekus, dzemdēt jaunas idejas. Tagad horizonts ir skaidrs, tāpēc labāk iet tikai uz priekšu. Šis laiks un visas tā iespējas ir jāizmanto ar maksimālu labumu sev un savai ģimenei. Jums tikai jāatceras, ka visi jūsu plāni ir jātur noslēpumā. Vienā no mūsu iepriekšējiem rakstiem mēs runājām par to, kāpēc tas ir tik svarīgi.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment