Pareizās domas, kas padarīs veiksmi par jūsu pastāvīgo viesi

Tas, kas notiek mūsu domās, ir ļoti svarīgs. Tie veido mūsu nākotni un tagadni, dod panākumus vai atņem tos. Speciālisti pastāstīs, kā domāt un par ko domāt, lai veiksme tevi nepamestu.

Jums nevajadzētu izturēties pret Visumu kā pret nebeidzamas veiksmes avotu. Pat tie, kas domā pareizi, dažreiz saskaras ar problēmām. Ir ļoti svarīgi nezaudēt ticību, ka viss notiek vislabākajā iespējamajā veidā. Iemācieties domāt pozitīvi , jo tas ir labākais veids, kā piesaistīt panākumus.

“Viss pāriet”

Šī ir ļoti noderīga un pareiza ideja. Gadās, ka ir problēmas, neveiksmes, kas cilvēku satrauc, liek uztraukties un nervozēt. Tas var būt spontāns darba zaudējums, šķiršanās no mīļotā, naudas zaudēšana utt. Jums jāpasaka sev: “Tas pāries”, jo visas sliktas lietas agrāk vai vēlāk beidzas.

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Lasi arī: Nedēļās zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – pastāv liela iespēja uzlabot savas finanses

Tas pats jāsaka triumfa, prieka un veiksmes brīžos, lai žilbinošais kāpums neatņemtu modrību. Ja dzīvē parādās kaut kas ļoti labs, der atcerēties, ka arī tas var pāriet. Dzīve nav melna vai balta svītra, bet gan to pastāvīgā maiņa. Ja atceraties, ka visas labās un sliktās lietas pāriet, un stāstāt sev par to atkal un atkal, tad pāreja no melnā uz balto un otrādi būs mazāk destruktīva.

“Es neesmu vienīgais”

Piemēram, sievieti pamet vīrs, atstājot viņu vienu ar mazu bērnu. Šādos brīžos viņai šķiet, ka viņa ir visnelaimīgākā persona pasaulē un ka tas ir nelabojami. Protams, tā nav taisnība. Miljoniem sieviešu visā pasaulē ir saskārušās ar šo situāciju. Viņi to pārdzīvoja, tāpēc viņa noteikti tiks ar to galā.

Kad apzināmies, ka savās skumjās neesam vieni, ka šādu cilvēku ir miljoniem, kļūst vieglāk. Cilvēks nekad nav viens savās bēdās, emocijās. Mākoņi virs galvas laika gaitā izklīst, pat ja jums ir jāpieliek pūles un jāpagaida.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment