Horoskops 2023. gada 14. maijam

Auns

Šo solījumu ir svarīgi turēt, un, ja tas neizdevās, nekavējoties to atzīsti. Pastāv liels strīds ar mīļoto cilvēku. Esiet prasīgs pret sevi, cīnieties ar vājībām un zemiskām vēlmēm. Varbūt jūs tiksit kārdināts, izprovocēts uz maldināšanu vai nodevību. Ir vērts izturēt pārbaudi, jūs stiprināsit attiecības.

Vērsis

Ja vēlies gūt panākumus, esi gatavs uzņemties iniciatīvu un uzņemties papildu pienākumus. Sarunās jāpaliek nopietnam, smalki jāsajūt sarunu biedra noskaņojums. Iespējams, ka sākas pozitīvas pārmaiņas dzīvē. Nesteidzieties šķirties no naudas, šajā periodā labāk ir uzkrāt līdzekļus.

Lasi arī:Kurā dzīvnieka gadā saskaņā ar austrumu kalendāru piedzimst darbaholiķi?

Dvīņi

Neļaujiet sevi atbaidīt no nepatikšanām un negaidītiem šķēršļiem. Izmantojiet to kā iespēju mācīties, kļūt stiprākiem un pārliecinātākiem. Šī situācija var nospēlēt jūsu rokās, pārvērsties par lielu uzvaru.

Vēzis

Vēžiem trūkst neatlaidības, lai sasniegtu savus mērķus. Jums jābeidz sevi žēlot un attaisnoties. Ir pienācis laiks parādīt rakstura spēku. Atteikties sazināties ar cilvēkiem, kuri apšauba veiksmes iespēju. Svētdien smagi strādājiet, un jūs redzēsiet, ka esat tuvu uzvarai.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment