Zvaigžņu prognoze sievietēm nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam – gatavojieties spēku pieplūdumam

Pavasara pēdējā mēneša trešā nedēļa daiļajam dzimumam sagādājusi daudz patīkamu pārsteigumu. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kādas izmaiņas gaidāmas no 15. līdz 21. maijam, kā arī sniedza padomus, kā pretoties nepatikšanām.

Šonedēļ mūs gaida četras spēka dienas, kas ir vienkārši neticami. Trīs no četriem notikumiem ir ilgtermiņa notikumi, tie ir: Merkura retro fāzes beigas 15. maijā, pirms Jupitera Vērša zīmē 16. maijā, Marsa pāreja Lauvas zīmē maijā. 21. maijs būs mēneša vislabvēlīgākā svētdiena, pateicoties pozitīvajam aspektam starp Marsu un Plutonu. Visi šie notikumi labvēlīgi ietekmē cilvēkus kopumā, taču neaizmirstiet par Venēras nostiprināšanos, kas arī pirms nedēļas ienāca ārkārtīgi pozitīvā pozīcijā. Šajā sakarā esam sagatavojuši dažus noderīgus padomus katras Zīmes dāmām.

Sieviete Auns

Auni ir “ugunīgas” sievietes, tāpēc nedēļas nogale viņām būs visjaukākā. Ar lielu varbūtību šīs zīmes pārstāves spēs atrast savu likteni. Lai to izdarītu, viņām būs nepieciešama garīgo paņēmienu palīdzība, piliens ticības sev un optimisma. Būs vēlme kļūt labākam, un impulsivitāte pazudīs otrajā plānā. Skaistajā Aunā no pirmdienas modīsies tieksme pēc uzvaras un ambīcijas. Arī Marss atbalstīs šo noskaņojumu. Aunam sievietēm vissvarīgākais ir nesteigties un pieņemt pārdomātus lēmumus, jo tagad viņu turpmākais liktenis var tikt izlemts.

Sieviete Vērsis

Vērsim ļoti veiksies, mēģinot padarīt savu dzīvi labāku, kā arī atrast sevis mīlestību. Šeit zvaigžņu eksperti iesaka ievērot laimīgas dzīves noteikumus, kā arī neklausīties citu cilvēku nevēlamos padomos par šo tēmu. Laika posmā no 15. līdz 21. maijam šīs Zīmes pārstāves varēs brīvi izvēlēties attīstības ceļu, kā arī izvēlēties vīrieti. Jūs varat droši nodarboties ar iecienītākajiem hobijiem, aktivitātēm brīvā dabā un izklaidēties. Gaidāmā nedēļa ir ideāla jebkura veida aktīvam darbam, kā arī lietišķai komunikācijai. Dāmas Vērsis spēs pārvarēt konfliktus.

Lasi arī: 2023. gada 15. maijs Merkurs atbrīvojas no retrograda: zvaigžņu ekspertu padomi vasarai pēc zvaigžņu zīmes

Sieviete Dvīņi

Šīs Zīmes dāmas jau no paša pirmdienas rīta var uzsākt jaunus darījumus. Šī ir neformālas komunikācijas, relaksācijas, iedvesmas nedēļa. Nakts gaismekļi palīdzēs šīm sievietēm atbrīvoties no  kaitīgām instalācijām, virzot domu vektoru pareizajā virzienā. Zvaigžņu eksperti iesaka Dvīņu sievietēm uzņemties iniciatīvu un būt aktīvām mīlestībā. Šī nedēļa piemērota arī dzīves atjaunošanai un pašattīstībai. Zvaigznes norāda, ka tagad droši vari pieņemt nopietnus lēmumus, meklēt jaunu darbu. Pielāgošanās jaunajiem apstākļiem būs pēc iespējas vienmērīgāka.

Sieviete Vēzis

Šīs Ūdens zīmes sievietēm veiksme tiks nodrošināta, ja viņas ātri noteiks savus mērķus un vēlmes. Arī šonedēļ vari ieklausīties tuvāko cilvēku padomos. Viņi šīs zīmes sievietēm novēlēs tikai labu. Skaistos Vēžus gaida ārkārtīgi produktīva nedēļa, taču tikai tad, ja viņas nesēž uz vietas un sāks aktīvi izmantot iespējas, kas rodas ceļā. Merkurs un Venēra dos iespēju gūt satriecošus panākumus. Šīs sievietes būs veiksmes pilnas.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment