Horoskops 2023. gada 14. septembrim: daudziem šī diena atnesīs labas ziņas!

♌ Lauva

Ja tiksi galā ar visām lietām, kas tev šodien nāks pāri, zini, ka nekādas grūtības tevi vairs nebiedēs, un neiespējamā tev tikpat kā neeksistē! Jūs pat varat lepoties ar sevi, esat to pelnījuši. Un, ja daži jautājumi paliek neatrisināti, nebēdājiet, jūs jau esat tik daudz “nogrābuši”, ka pat trīs no jums to nevar izdarīt.

♍ Jaunava

Šodien tev gribot negribot būs jārēķinās ar apkārtējo interesēm. Visi mēģinājumi iet uz priekšu sastapsies ar sīvu pretestību. Netērējiet enerģiju bezjēdzīgai cīņai, jūs joprojām zaudēsit, labāk meklēt kompromisu.

♎ Svari

Burvīgie un smaidīgie Svari šodien riskē nonākt skandāla centrā, kura cēlonis būs greizsirdība. Jūsu labā griba pret citiem var tikt nepareizi interpretēta, un pārpratuma noskaidrošana prasīs daudz laika.

♏ Skorpions

Nebaidieties atgādināt cilvēkiem par saviem pienākumiem, ja mēģinājums no tiem izvairīties kavē jūs sasniegt mērķi. Ignorējiet neapmierinātību, bet stingri nolieciet tos savās vietās, kad viņi pretī ir rupji. Ja tev tiešām ir tiesības no viņiem kaut ko prasīt, dari savu!

♐ Strēlnieks

Šodien notiks kāds nepatīkams notikums, taču zvaigznes neiesaka to uztvert pārāk nopietni. Notikušā sekas jums nav tik nopietnas, un par tām noteikti nav vērts uztraukties.

Lasi arī: Zvaigžņu ekspertu padomi, kā mainīt savu likteni atbilstoši savai Zvaigžņu zīmei

Lasi arī: Kāds tuvākās nākotnes zīlēšanas veids ir vislabākais katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim

♑ Mežāzis

Kas neizdevās vakar, noteikti izdosies šodien. Zvaigznes dod jums zaļo gaismu visos jautājumos, neatkarīgi no tā, uz kuru dzīves jomu tās attiecas. Galvenais ir nepārkāpt, neaizskart citu cilvēku intereses un nemēģināt kādu apmānīt, tiecoties pēc savtīgiem mērķiem.

♒ Ūdensvīrs

Diezgan grūta un bīstama diena, kad netīrs triks var paslēpties pat tur, kur pēc definīcijas tas nevar pastāvēt. Esiet uzmanīgi, pārbaudiet dokumentus pirms to parakstīšanas, iemācieties lasīt “starp rindiņām” un nesteidzieties piekrist jūsuprāt izdevīgiem piedāvājumiem. Šodien pieļauto kļūdu ļoti drīz izlabot neizdosies un, iespējams, tāda iespēja nemaz neradīsies.

♓ Zivis

Paļaujieties uz savu intuīciju un humora izjūtu. Šīs īpašības palīdzēs izvairīties no kļūdām, pasargās sevi no maldināšanas un pārvērtīs briestošo konfliktu par joku. Pat ja jūs saskaraties ar spēcīgu negatīvismu un nevarat izbeigt strīdu pašā sākumā, pretinieka teiktie vārdi jūs īpaši nesāpēs, ja varat pasmieties par situāciju.

Leave a Comment