Horoskops 2023. gada 14. septembrim: daudziem šī diena atnesīs labas ziņas!

♈ Auns

Izteiciens “atrada izkapti uz akmens” vislabāk atspoguļo mūsdienu notikumus. Sasniedzot savu mērķi, jūs saskarsieties ar nopietnu pretestību – jūsu intereses ir pretrunā ar citu interesēm. Jums būs ilgi jāsadur galvas, pirms panāksiet vienošanos ar pretinieku, tāpēc esiet gatavs aizstāvēt savas pozīcijas.

♉ Vērsis

Šajā dienā tevi pārņems vēlme atbrīvoties no visa nevajadzīgā – veikt mājas ģenerāltīrīšanu, “sakārtot” vidi, izmest no galvas nevajadzīgās domas. Ir pēdējais laiks! Starp citu, ceturtdiena piemērota arī detox procedūrām un diētu uzsākšanai.

Lasi arī: Zvaigžņu ekspertu padomi, kā mainīt savu likteni atbilstoši savai Zvaigžņu zīmei

Lasi arī: Kāds tuvākās nākotnes zīlēšanas veids ir vislabākais katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim

♊ Dvīņi

Lai arī nedēļas nogale vēl tālu, jau tagad vajag atpūsties. Dodieties dabā, palieciet prom no pilsētas burzmas, izbaudiet svaigu gaisu un klusumu. Bet, ja jums nav iespējas doties pensijā vismaz vienu dienu, dodieties pastaigā vakarā.

♋ Vēzis

Šajā dienā tu esi kaujinieciskā noskaņojumā: vēlēsies kritizēt, izteikt pretenzijas un izteikt komentārus pa kreisi un pa labi. Būs grūti kontrolēt impulsus, taču tas nenozīmē, ka jums nevajadzētu pat mēģināt. Esiet atturīgāks un laipnāks pret citiem!

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment