Kāds tuvākās nākotnes zīlēšanas veids ir vislabākais katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim

Ir daudz vienkāršu un ātru veidu, kā uzzināt nākotni, taču ne katrs no tiem ir piemērots jums. Nosakiet savu ideālo zīlēšanu saskaņā ar Zvaigžņu zīmi.

Auns

Jums vislabāk piemērota viena kauliņa metode. Tas būs vispareizākais, jo Auniem vienmēr īpaši veicies azartspēlēs. Izmetiet kubu uz jebkuras atstarojošas virsmas un sakiet: “Tevī ir patiesība.” Katrs no cipariem apzīmēs notikumus tuvākajās dienās. Viens – sola stabilitāti jūsu personīgajā dzīvē, divi – gluži pretēji, grūtības attiecībās. Nomestais trijnieks simbolizē bagātību, četrinieks – patīkamas paziņas, piecinieks – veiksmi darbā, bet sešnieks – negaidītu prieku.

Vērsis

Uzcītīgajam Vērsim vispiemērotākā ir neparasta zīlēšana ar trim sērkociņiem. Tie ir jāatzīmē ar iecirtumiem: pirmajā – 1, otrajā – 2, bet pēdējā – attiecīgi 3. Ielieciet sērkociņus mazā maisiņā un kārtīgi sakratiet to virs galvas. Ar kreiso roku, neskatoties, izvelciet vienu no sērkociņiem. Ja dabūsi pirmo, sagaidi kaislīgas mīlas attiecības, otro – negaidītu peļņu, trešo – nopietnas pārmaiņas visās dzīves jomās.

Lasi arī: Kā izvairīties no rudens depresijas: padomi saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Tavs labvēlīgais mēnesis atbilstoši tavai Zvaigžņu zīmei, lai gūtu jaunus panākumus un finansiālo bagātību

Dvīņi

Jūs esat divējādākā Zvaigžņu zīme, un jūsu metode būs zīlēšana ar jautājumiem-atbildēm. Lai to izdarītu, izveidojiet svārstu no zelta gredzena uz gara sarkana pavediena. Turot to virs labās plaukstas, uzdodiet jautājumu. Ja gredzens šūpojas pa kreisi un pa labi, atbilde ir apstiprinoša; ja tas šūpojas uz priekšu un atpakaļ, atbilde ir negatīva.

Vēzis

Jūs esat sabiedrisks un vienmēr ieskauj cilvēki. Jūsu zīlēšanas veids ir ļoti vienkāršs un neparasts. Tieši pirms iziešanas no mājas, stāvot pie ārdurvīm, pasakiet sev notikumu, kura iznākums jūs interesē. Ja, izejot uz ielas, vispirms satiec sievieti, viss izrādīsies labi, bet, ja satiec vīrieti, tava vēlme nepiepildīsies.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment