Horoskops 2023. gada 15. maijam

Auns

Šajā dienā nevajadzētu uzsākt jaunus projektus un slēgt finanšu darījumus – zvaigznes brīdina par finansiālu zaudējumu iespējamību. Arī pirmdien nav ieteicams veikt lielus pirkumus, pastāv liels risks, ka tie būs neveiksmīgi.

Vērsis

Nedēļas sākums Vērsim būs jāvelta pagātnes kļūdu labošanai. Neatkarīgi no tā, uz kuru dzīves jomu attiecas problemātiskais jautājums, mēģiniet kontrolēt emocijas un novest visu līdz galam. Bet vienkārši nesodiet sevi par iepriekš izdarīto pārkāpumu – mēs visi neesam ideāli, un ikvienam ir tiesības kļūdīties.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam

Dvīņi

Šī nedēļa nebūs īpaši produktīva – Dvīņu pašsajūta neveicina enerģisku darbību. Tāpēc tuvākajām dienām neplānojiet nekādas svarīgas lietas, kas prasa paaugstinātas komunikācijas prasmes un koncentrēšanos. Jūs joprojām nevarēsit izpildīt uzdevumus, kā vajadzētu, vienkārši tērējiet savu laiku un pūles.

Vēzis

Šonedēļ negaidīti varat saņemt palīdzību savu problēmu risināšanā no pilnīgi svešiem cilvēkiem. Nevilcinieties to pieņemt, bet nepalieciet parādā – kad draugam ir nepieciešama palīdzība jebkurā jautājumā, mēģiniet darīt visu, kas ir atkarīgs no jums.

Turpinājums  nākošajā lapā…

Leave a Comment