Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam – dodieties pa zelta vidusceļu uz mērķi

Sākas jauna nedēļa. Laiks noskaidrot, kas tas būs numeroloģijas ziņā. Šī zinātne atklās noslēpumus, kā skaitļi ietekmēs mūsu enerģiju, likteni un garastāvokli.

Sākas laiks, kas ir ideāls, lai iepazītu sevi, savas vēlmes, kā arī apkārtējo pasauli. Jebkuras personas galvenā īpašība ir uzmanība. Ir svarīgi pievērst uzmanību jebkuriem sīkumiem un problēmām, notikumiem. Tāpat ir vērts būt nedaudz uzmanīgākam saziņā ar citiem cilvēkiem. Iespējams, ka Visums mums dos iespēju satikt kādu ļoti svarīgu cilvēku. Šeit galvenais ir nesteigties. Nosveriet plusus un mīnusus, pārbaudiet saderību, klausieties loģiku.

Šīs nedēļas numeroloģija

Numeroloģiskā formula patrona numura aprēķināšanai ir visu datumu un mēneša kārtas numura saskaitīšana. Maijs ir piektais pēc kārtas, tāpēc beigās pievienojam skaitli 5. lūk, kas notika:

(15+16+17+18+19+20+21)+5=131. 1+3+1=5.

Izrādās, ka pasaulē valda dualitātes skaitlis un zelta vidusceļš – Pieci . Tas liek domāt, ka nebūs jākoncentrējas tikai uz vienu dzīves jomu. Pieciniekiem patīk, kad cilvēki dalās ar viņu uzmanību. Esi aktīvs finanšu sfērā, mīlestībā un arī dari mājas darbus. Laika un enerģijas visam būs jāpietiek.

Numeroloģijas padomi nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam

Cipars 5 saasinās mūsu intuīciju ar jums, ar kuras palīdzību būs iespējams iegūt intīmas zināšanas, kā arī atbildes uz mūsu jautājumiem. Lai iegūtu svarīgas zināšanas un apgaismību, ieteicams meditēt un ieklausīties iekšējās sajūtās.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam

Šis ir atklājumu, ieskatu laiks. Ja vēlaties, lai jūs pārņemtu apgaismība, atbrīvojieties no saskarsmes ar cilvēkiem, kuri jūs maldina un padara jūs nelaimīgus. Jūs nevarat uztraukties un šaubīties par sevi.

Sapņi var būt vēl viens svarīgas informācijas avots . Viņi parādīs jums un man patieso lietu, cilvēku un notikumu būtību. Piemēram, ja jums bija aizdomas par tuvu draugu par nodevību un jūs par viņu sapņojāt pozitīvi (viņš jums kaut ko palīdzēja), tad jūsu aizdomas noteikti ir veltīgas.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment