Horoskops 2023. gada 15. maijam

Lauva

Iespējams, apstākļi neizvērtīsies jums par labu. Bet nesteidzieties “plēst un mest” – jūs nevarēsit atrisināt problēmu šādā veidā, bet tikai tērēt savu enerģiju. Saglabājiet emocijas un rīkojieties skaidri un apzināti – tad dzīve jau tuvākajā laikā atgriezīsies ierastajās sliedēs.

Jaunava

Nedēļa solās būt zināmā mērā veltīga, notikumi risināsies haotiski, un daži plāni netiks īstenoti. Bet tomēr būs pietiekami daudz iespēju gūt labumu no apstākļiem. Koncentrējieties un nepalaidiet tos garām!

Svari

Šonedēļ Svari būs atraisīti un ne pārāk enerģiski, iespējams, radīsies kāre pēc kārdinājumiem. Taču neseko savām vēlmēm akli un neapdomīgi, lai izvairītos no nepatīkamām sekām attiecībās ar apkārtējiem.

Skorpions

Skorpioniem pēc iespējas nopietni būs jāuztver profesionālie pienākumi un karjeras iespējas. Šobrīd ir iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm un uzlabot savu pašsajūtu. Taču viss izdosies, ja pēc iespējas vairāk koncentrēsies uz saviem mērķiem.

Strēlnieks

Labvēlīga diena dokumentu kārtošanai, iestāžu apmeklēšanai un citu “papīra” jautājumu risināšanai. Galvenais ir neizrādīt pārmērīgu satraukumu un steigu, cenšoties visu izdarīt uzreiz, un neprasīt pārāk daudz no tiem, ar kuriem nākas saskarties.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze sievietēm nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam – gatavojieties spēku pieplūdumam

Mežāzis

Populārā gudrība, kas vēsta, ka pirmdiena ir smaga diena, Mežāžiem izrādīsies pravietiska. Neplānojiet daudz lietu nedēļas sākumā, jūsu aktivitāte un sniegums šajā periodā nav līdzvērtīgi. Mēģiniet pavadīt šo laiku mēreni, nepārslogojot sevi ar raizēm.

Ūdensvīrs

Nākamā nedēļa sola Ūdensvīram iekšējo harmoniju un siltumu attiecībās ar apkārtējiem. Protams, nav izslēgti kaitinoši nelieli kairinājumi, taču, ja nepievērsīsiet tiem pārāk lielu uzmanību, tie nesabojās tavu zaigojošo noskaņojumu.

Zivis

Tuvākajā laikā zvaigznes iesaka Zivīm mazāk ieklausīties apkārtējo viedokļos un padomos, vairāk paļauties uz saviem spriedumiem. Turklāt vēlams biežāk pavadīt laiku vienatnē ar sevi, tas palīdzēs saglabāt sirdsmieru.

Leave a Comment