Horoskops 2023. gada 15. septembrim: pabeidziet visu iesākto, tas sniegs ne tikai gandarījumu!

♌ Lauva

Piektdien tev būs iespēja panākt savstarpēju sapratni ar tiem, ar kuriem iepriekš nevarēji vienoties. Otra puse, tāpat kā jūs, šodien tiecas izrādīt elastību un kompromisus.

♍ Jaunava

Nekrāj sevī neapmierinātību, ir pienācis laiks izteikt savas pretenzijas tieši, bez mājieniem. Vienkārši atturieties no apvainojumiem un skarbiem izteikumiem – cilvēks, kurš jums radījis neērtības, var to pat neapzināties.

♎ Svari

Negaidi, ka situācija atrisināsies pati no sevis – atrot piedurknes un atrisini to pats! Ja paļausies uz “varbūt”, bezdarbības sekas ilgi nebūs gaidāmas. Pavadiet vakaru mierā un vēlams vientulībā.

♏ Skorpions

Ja ceļā uz savu mērķi jūs atsitāsit pret sienu, visas jūsu pūles šķiet bezjēdzīgas un jūs padodaties, novēršiet uzmanību ar kaut ko citu. Atpūta ļaus jums paskatīties uz situāciju no cita leņķa, un jūs noteikti atradīsit veidu, kā apiet šķērsli.

♐ Strēlnieks

Piektdien tev labāk ir atteikties no lietām, ar kurām varēsi tikt galā vēlāk. Risiniet tikai steidzamus, neatliekamus uzdevumus, neļaujiet sev pārgurt, pretējā gadījumā līdz vakaram jūs jutīsieties pilnībā izsmelti.

Lasi arī: Ar ko salaistīt dobes rudenī, lai nākamajā gadā aizsargātu gurķus un tomātus no kaitēkļiem un slimībām

Lasi arī: Kādus kokus un krūmus nevajadzētu stādīt rudenī?

♑ Mežāzis

Šodien jūs “panāks” bumerangs. Kāds pret jums neizturēsies ļoti jauki, pievils, lauzīs līgumus, izpaudīs jūsu noslēpumu, daudzu liecinieku priekšā izjokos par jums ne pārāk veiksmīgu joku. Lai cik stiprs būtu jūsu sašutums, neplānojiet atriebties. Atcerieties, ka ne tik sen jūs pats nebijāt līdzvērtīgs un izdarījāt to pašu ar kādu citu.

♒ Ūdensvīrs

Plānojiet šodien tikai tos uzdevumus, ar kuriem noteikti varēsiet tikt galā bez ārējas palīdzības. Pat ja to ir daudz, paļaujieties tikai uz sevi. Paļaušanās uz kāda cita palīdzību tikai tērēsi savu dārgo laiku. Dienas beigās atpūtieties – dodieties uz masāžu, dodieties uz baseinu, pastaigājieties parkā. Lieliska iespēja būtu apmeklēt ballīti.

♓ Zivis

Šajā dienā tev būs iespēja pietuvoties savam sapnim, nepalaid to garām, satver laimes putnu aiz astes tieši lidojumā! Un šodien pastāv liela varbūtība, ka uzradīsies cilvēki no pagātnes – seni draugi, bijušie partneri. Dariet ar pirmo, kā vēlaties, bet labāk ir nekavējoties nosūtīt otros atpakaļ uz turieni, no kurienes tie nākuši. Vai ir jēga divreiz iekāpt vienā upē?

Leave a Comment