Horoskops 2023. gada 15. septembrim: pabeidziet visu iesākto, tas sniegs ne tikai gandarījumu!

♈ Auns

Pretēji pirmdienai, jums nevajadzētu cerēt uz neviena palīdzību piektdien. Šodien katrs ir par sevi, un nevar gaidīt labvēlību no likteņa. Bet, ja būsi pietiekami neatlaidīgs un apņēmīgs, tev veiksies.

♉ Vērsis

Nedēļas beigās pastiprināsies tavas spējas iedziļināties lietu būtībā – spēsi iedziļināties pat rūpīgi slēptos noslēpumos un noslēpumos un ieraudzīt mazākās nianses. Izmantojiet šo iespēju un risiniet sarežģītus, mulsinošus jautājumus, kas jūs nodarbina jau ilgu laiku.

Lasi arī: Ar ko salaistīt dobes rudenī, lai nākamajā gadā aizsargātu gurķus un tomātus no kaitēkļiem un slimībām

Lasi arī: Kādus kokus un krūmus nevajadzētu stādīt rudenī?

♊ Dvīņi

Šodien nav jēgas slinkot darbavietā un mēģināt izvairīties no savu tiešo pienākumu pildīšanas – esi pakļauts augstāko priekšnieku uzmanībai. Varbūt iemesls tam bija denonsēšana, un kāds pagrieza priekšnieku pret jums, vai varbūt vadītājs vienkārši šodien nav noskaņots. Lai kā arī būtu, mēģiniet neminēt iemeslus, lai jūs vainotu.

♋ Vēzis

Pēdējā darba diena ir šonedēļ, bet garīgi tu jau esi nedēļas nogalē. Viss burtiski krīt no rokām un vēlmes kaut ko darīt pilnīgi nav. Jūs nespēsiet pārvarēt slinkumu un piespiest sevi aktīvi rīkoties, bet mēģiniet vismaz paveikt steidzamos uzdevumus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment