Horoskops 2023. gada 16. jūnijam: būs jātiek galā ar konflikta situācijām!

Lauva

Piektdien tev būs iespēja veiksmīgi pabeigt biznesu, kas sen nav virzījies uz priekšu. Nepalaidiet garām šo iespēju, pretējā gadījumā problēma paliks neatrisināta ļoti ilgu laiku. Vienkārši izvairieties no atklāti avantūristiem un nelikumīgiem veidiem, pretējā gadījumā jūs sabojāsiet savu reputāciju.

Jaunava

Neļauj citiem sēdēt sev uz kakla! Parādiet pietiekami daudz stingrības un atrodiet spēku atteikties. Ja jūs pieņemat nelabvēlīgus apstākļus un uzņematies papildu saistības, šī persona jūs ļoti ilgi “brauks”.

 Svari

Šodien Svariem ir visaktīvākā romantiskā sfēra. Veiksmīgi būs jaunas iepazīšanās, randiņi, romānu sākums. Un, ja jums jau ir partneris vai dzīvesbiedrs, padomājiet, kā ienest jaunas krāsas jūsu attiecībās.

Skorpions

Lieliska diena iepirkšanās veikšanai. Šodien atlaides, akcijas, bonusi un citi izdevīgi piedāvājumi jūs burtiski “vajās”, un visu nepieciešamo varēsiet iegādāties par vislabākajām cenām.

Strēlnieks

Nedēļas beigās iespējama negaidīta naudas saņemšana – tiks piešķirta neplānota prēmija, tuvinieki sniegs materiālo palīdzību, vai tiks atmaksāts parāds. Centieties izmantot saņemto summu ar vislielāko labumu.

Lasi arī: 5 lietas, kuras nevajadzētu nēsāt makā: tās atgrūž naudu un veiksmi. Nekavejoties izņemiet!

Lasi arī: Kā pareizi pārvaldīt monetāro enerģiju: trīs noteikumi, lai ienākumi augtu un parādi izkustu

Mežāzis

Attiecībās ar laulātajiem un partneriem zvaigznēm tiek ieteikts neturēt “akmeni klēpī” un runāt atklāti par visu, kas tev ienāk prātā. Jums izdosies panākt savstarpēju sapratni un jūsu attiecības tikai stiprināsies. Taču ar draugiem un radiem labāk būt atturīgākam, runājot par sāpīgām lietām, var nebūt tik gludi.

Ūdensvīrs

Šodien cilvēks no pagātnes var atgādināt par sevi. Dariet, kā sirds liek – ja nav vēlēšanās atjaunot saziņu, nepiespiediet sevi to darīt. Iespējams, ka vecam draugam vai bijušajam partnerim vienkārši ir garlaicīgi, un viņš drīz atkal pazudīs no jūsu dzīves.

Zivis

Diena var nest strīdus un konfliktus. Ja iespējams, mēģiniet uzturēt kontaktus ar citiem līdz minimumam. Un, ja jūs nevarat “sēdēt klusumā”, ignorējiet provokatorus un stingri apspiediet mēģinājumus jūs nokaitināt.

Leave a Comment