5 lietas, kuras nevajadzētu nēsāt makā: tās atgrūž naudu un veiksmi. Nekavejoties izņemiet!

Maks var būt ne tikai stilīga lieta naudas glabāšanai, bet arī talismans, kas piesaista materiālo labklājību. Ikviens var izvairīties no veiksmes aizplūšanas, ja pārskatīs sava maka saturu.

Naudas enerģija ir kaprīza, un, ja jūs neizturaties ar cieņu pret nopelnītajiem līdzekļiem, viņi var tikt “apvainoti”. Eksperti iesaka būt vērīgiem pret visu, kas saistīts ar naudu, lai jūs nekad nejustos trūkumā. Ir piecas lietas, kas bloķē finanšu plūsmas, neļaujot ietaupīt un palielināt finanses. Vislabāk tos izņemt no maka, lai nepatikšanas tiktu apietas un kraukšķīgie rēķini neizžūtu.

1. Čeki. Kases čeki jāglabā, bet ne makā. Tur viņi radīs informatīvu troksni, kas bloķēs finanšu plūsmas. Ezotēriķi tos sauc par “naudas izšķērdēšanu”, radot zaudējumus. Jebkuri čeki ir jāglabā atsevišķi, lai izvairītos no finansiālām neveiksmēm .

2. Viltota nauda. Ir daudz veidu, kā piesaistīt naudas veiksmi, izmantojot neizmainītu un novecojušas monētas, taču, runājot par viltotu naudu, tā laimi nepiesaistīs. Visādas “jautras bankas naudasz zīmes”, sagrieztas vai spēles banknotes nevajadzētu glabāt ar īstu naudu, lai kaprīzā laime neizspēlētu nežēlīgu joku.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies Krā***ki

3. Fotogrāfijas. Pat mīļāko radinieku fotogrāfijas neietilpst makā, jo katrai bildei ir savs spēks. Maks ir cieši saistīts ar tā īpašnieka enerģiju, un sveša enerģija var šo saikni pārraut, kas radīs finansiālas problēmas.

4. Zāles. Pašas zāles, ārsta receptes, zāļu saraksti vai tautas receptes makā ir nevēlami “viesi”. Vislabāk šādas lietas glabāt atsevišķā somas kabatā vai pielāgot tam kosmētikas somiņu. Tātad finanses paliks neskartas, un Sli**bas nebūs tik bieži viesi.

5. Kartes, kurām beidzies derīguma termiņš, nelaimējušās loterijas biļetes un ceļojumu kartes. Lietas, kas savu laiku ir nokalpojušas, var kļūt par nabadzības cēloni. Viņi nespēj piesaistīt veiksmi un finanses, tāpēc jums ir jāatbrīvojas no tiem. Bankas kartes var radīt nevajadzīgu spontānu kredītu, un biļetes var izraisīt naudas sodu par stāvvietu vai citiem pārkāpumiem.

Jūs varat piesaistīt finansiālu veiksmi, izmantojot daudzus amuletus, kas piesaistīs naudu. Ar viņu palīdzību daudziem jau izdevies ne tikai glabāt savus uzkrājumus drošībā, bet arī atrast veidus, kā palielināt finanses. Turklāt ir svarīgi saprātīgi izvēlēties pašus makus, lai tie kalpotu sava īpašnieka labā.

COMMENTS

Leave a Comment